Verschil tussen Vtiger Open Source en Vtiger Cloud Editie

Vtiger CRM logo

Vtiger Open Source en Vtiger Cloud Edition hebben elk hun eigen voordelen, afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van een bedrijf. Hier zijn enkele van de voordelen van elk:

Voordelen van Vtiger Open Source:

Vtiger certified solution provider
  1. Volledige controle: Met de open source-versie heeft een bedrijf volledige controle over de software. Ze kunnen het aanpassen, uitbreiden en aanpassen aan hun specifieke behoeften.
  2. Lagere kosten: Aangezien Vtiger Open Source gratis is, zijn de initiële kosten lager. Bedrijven hoeven geen abonnementskosten te betalen, wat voordelig kan zijn voor kleine bedrijven of startups met beperkte financiële middelen.
  3. Maatwerk: Bedrijven kunnen de broncode aanpassen om de functionaliteit te verbeteren of nieuwe functies toe te voegen die specifiek zijn voor hun bedrijfsprocessen.
  4. Geen vendor lock-in: Met de open source-versie zijn bedrijven niet gebonden aan een specifieke leverancier. Ze hebben de vrijheid om de software te implementeren en te gebruiken zoals ze willen, zonder afhankelijk te zijn van een externe leverancier.
  5. Goede ondersteuning in Nederland: Met Vicus als dienstverlener kun je altijd betrouwbaar gebruik maken van Vtiger CRM.

Voordelen van Vtiger Cloud Edition:

Vicus is Vtiger CRM authorized reseller
  1. Gemakkelijke implementatie: Vtiger Cloud Edition wordt gehost en beheerd door Vtiger, waardoor de implementatie snel en eenvoudig is. Bedrijven hoeven zich geen zorgen te maken over het beheer van servers of het installeren van updates.
  2. Onderhoud en ondersteuning: Vtiger zorgt voor het onderhoud van de software en biedt technische ondersteuning aan gebruikers. Dit kan handig zijn voor bedrijven die geen interne IT-resources hebben om de software te beheren.
  3. Schaalbaarheid: Vtiger Cloud Edition kan gemakkelijk worden opgeschaald naarmate de behoeften van een bedrijf groeien. Gebruikers kunnen extra functies toevoegen of meer gebruikerslicenties aanschaffen wanneer dat nodig is.
  4. Toegankelijkheid: Aangezien Vtiger Cloud Edition een cloudgebaseerde oplossing is, kunnen gebruikers er vanaf elke locatie met internettoegang toegang toe krijgen. Dit is handig voor bedrijven met gedistribueerde teams of werknemers die veel onderweg zijn.

Kortom, de keuze tussen Vtiger Open Source en Vtiger Cloud Edition hangt af van verschillende factoren, waaronder budget, behoefte aan aanpassing, technische expertise en voorkeur voor hosting en ondersteuningsopties. Vicus is voor beide opties de juiste keuze! We adviseren je graag welk optie voor jou het beste past.

Er zijn nog geen opmerkingen