Het verhaal van Clonable: De reis naar slimme marketing

Ontdek Clonable, jouw betrouwbare partner voor het uitbreiden van jouw website naar nieuwe horizonten. Met Clonable's unieke mogelijkheden creëer je binnen enkele minuten een perfect gekloonde, vertaalde versie van jouw website. Clonable, ontwikkeld door Wecommerce en partner van Vicus eBusiness Solutions, biedt slimme en kosteneffectieve marketingoplossingen voor internationale markten. Bespaar tijd en geld terwijl je jouw bereik vergroot met Clonable. Probeer het nu gratis!
c;lonable-crosborder-tool_afbeelding

In een wereld vol grenzeloze mogelijkheden en kansen, staat Clonable als jouw trouwe metgezel klaar om de horizon van jouw website te verbreden. Met zijn magische krachten belooft Clonable binnen slechts 5 minuten een perfect gekloonde, vertaalde versie van jouw website te creëren.

“Bij Clonable koesteren we het geloof in slimme en kosteneffectieve marketingoplossingen,” verkondigen ze trots. Als partner van Vicus eBusiness Solutions, de eerste Magento dienstverlener in Nederland, was Clonable als online marketingbureau Wecommerce al sinds 2011 vastberaden om marktaandeel te veroveren, zelfs zonder de megabudgetten van concurrenten in de branche. Het was een tijd van strategisch denken en slimme trucs, waarin ze zich inzetten om tegen lagere kosten in te kopen en winst te behalen.

Internationale markten voor webshops

In 2017, toen prijzenoorlogen steeds vaker voorkwamen, stonden ze voor een uitdaging. Het meevechten in de lage prijzen zou de winst dramatisch beïnvloeden. Dus zochten ze naar alternatieve oplossingen voor webshops, zoals het betreden van internationale markten zonder buitensporige advertentiebudgetten. ze richtten zich in eerste instantie op het veroveren van hogere posities in Google, maar ontdekten al snel dat dit een kosteneffectieve aanpak vereiste, vooral voor niche-markten zoals sokken in vlaanderen.

Het idee voor Clonable ontstond in 2019, toen ze samen met onze getalenteerde programmeur op zoek gingen naar een oplossing voor dit probleem. Door programmeerkennis te combineren met expertise in online marketing, ontstond het concept van Clonable.

Automatisch vertalen van webwinkels

Na een intense brainstormsessie in 2021 besloten we vertaalmogelijkheden toe te voegen aan Clonable. Veel van onze klanten hadden al gevraagd om hun webshopinhoud te vertalen, om hun bereik te vergroten. Dit idee werd met veel enthousiasme ontvangen en zorgde voor een opmerkelijke groei van Clonable. Tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht introduceerden ze Clonable met de vertaalfunctie, wat resulteerde in enorme interesse en vraag vanuit het publiek. Vicus haakte hier direct op aan met haar klant sokkenmarkt.nl die daarmee een snelle introductie in de vlaamse markt realiseerde (ja in de vlaamse taal).

De Engelstalige website van Vicus (vicus.eu) zelf volgde al snel. Binnen enkele uren stond onze volledige website online in de Engelse taal. Steeds wanneer we een aanpassing doen of een artikel toevoegen wordt de engelstalige website bijgewerkt. Specifieke vaktermen kunnen we naar wens laten vertalen. In no time een internationaal bereik!

Bij Clonable streven ze ernaar om slimme marketing en efficiënt websitebeheer binnen handbereik te brengen. Met deze tool kunnen websites eenvoudig worden gekopieerd, vertaald en onderhouden, waardoor ondernemers kostbare tijd en geld besparen. Of je nu je markt wilt uitbreiden naar het buitenland of gewoon je website snel wilt vernieuwen, Clonable biedt de oplossing die je nodig hebt. We zijn beiden gepassioneerd over het helpen van bedrijven bij het bereiken van hun doelen, en we blijven innoveren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Wil je met jouw website of webwinkel ook internationaal aan de slag? Vraag dan gratis een proef aan.

Er zijn nog geen opmerkingen