Voordelen “Big Tech Free” CRM Systeem voor Zakelijk Gebruik

Kiezen voor een 'Big Tech Free' CRM systeem biedt bedrijven privacybescherming, aanpasbaarheid, lagere kosten en focus op klantenservice.
migreer-naar-vtiger-crm_illustratie

In een tijdperk waarin privacykwesties en dataveiligheid hoog op de agenda staan, groeit de behoefte aan alternatieven voor de dominante “Big Tech” bedrijven. Dit geldt met name voor zakelijke CRM (Customer Relationship Management) systemen zoals Vtiger CRM, waar gevoelige klantgegevens worden beheerd en gebruikt om relaties met klanten te onderhouden.

“Big Tech”-bedrijven zijn de grootste en meest invloedrijke technologiebedrijven ter wereld

De “Big Tech”-bedrijven verwijzen doorgaans naar de grootste en meest invloedrijke technologiebedrijven ter wereld. Deze bedrijven zijn vaak actief in verschillende gebieden van de technologische industrie en hebben een aanzienlijke impact op de economie, de samenleving en de manier waarop mensen communiceren en informatie consumeren. Enkele voorbeelden van Big Tech-bedrijven zijn:

  1. Apple Inc.: Bekend vanwege zijn producten zoals de iPhone, iPad, Mac-computers en verschillende software- en digitale diensten.
  2. Alphabet Inc.: Het moederbedrijf van Google, dat zich bezighoudt met zoekmachines, online advertenties, cloud computing, hardware en diverse andere technologische projecten.
  3. Amazon.com, Inc.: Een van ‘s werelds grootste online retailers, ook actief in cloud computing (Amazon Web Services), digitale streamingdiensten, kunstmatige intelligentie en logistiek.
  4. Facebook, Inc.: Het bedrijf achter het sociale netwerk Facebook, maar ook eigenaar van andere populaire platforms zoals Instagram en WhatsApp.
  5. Microsoft Corporation: Beroemd om zijn besturingssysteem Windows, maar ook actief in cloud computing (Microsoft Azure), software (Office-suite), gaming (Xbox), hardware en zakelijke diensten.

Deze bedrijven zijn slechts enkele voorbeelden en er zijn andere bedrijven die ook als “Big Tech” kunnen worden beschouwd, afhankelijk van de criteria zoals omzet, marktkapitalisatie, invloed en innovatie.

Voordelen van een Big Tech Free CRM

Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor een “Big Tech Free” CRM systeem voor zakelijk gebruik:

  1. Verbeterde Privacybescherming: Met een “Big Tech Free” CRM systeem kunnen bedrijven de controle behouden over hun klantgegevens zonder zich zorgen te maken over het delen ervan met grote technologiebedrijven. Dit versterkt niet alleen het vertrouwen van klanten, maar zorgt er ook voor dat gevoelige informatie niet wordt blootgesteld aan potentieel misbruik door derden.
  2. Aanpasbare Oplossingen: Veel “Big Tech Free” CRM systemen bieden aanpasbare oplossingen die specifiek kunnen worden afgestemd op de behoeften van een bedrijf. Dit stelt bedrijven in staat om functionaliteit toe te voegen of te verwijderen op basis van hun unieke vereisten, wat resulteert in een meer op maat gemaakte en efficiënte CRM-ervaring.
  3. Lagere Kosten: In vergelijking met de grote technologiegiganten die vaak hoge abonnementskosten en bijkomende kosten in rekening brengen voor extra functies, kunnen “Big Tech Free” CRM systemen een kosteneffectievere optie zijn voor bedrijven, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen.
  4. Focus op Klantenservice: Door te kiezen voor een CRM systeem dat niet afhankelijk is van “Big Tech”, kunnen bedrijven hun focus verleggen naar het verbeteren van de klantenservice in plaats van zich bezig te houden met de belangen van grote technologiebedrijven. Dit kan resulteren in een meer persoonlijke en klantgerichte benadering, wat op zijn beurt de klanttevredenheid kan verbeteren.
  5. Onafhankelijkheid en Flexibiliteit: Het gebruik van een “Big Tech Free” CRM systeem geeft bedrijven meer onafhankelijkheid en flexibiliteit in hun operationele beslissingen. Ze zijn niet gebonden aan de beperkingen of voorwaarden die worden opgelegd door grote technologiebedrijven en kunnen vrijer hun eigen strategieën ontwikkelen.

Met Big Tech Free heb je meer controle over je gegevens en kosten

Kortom, een “Big Tech Free” CRM systeem biedt bedrijven niet alleen meer controle over hun gegevens en kosten, maar stelt ze ook in staat om zich te richten op het verbeteren van klantenservice en het aanpassen van oplossingen aan hun specifieke behoeften. Dit kan resulteren in een meer veerkrachtige en klantgerichte zakelijke aanpak op lange termijn.

Vicus helpt je graag om ook jouw “Big tech free” CRM systeem te implementeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Er zijn nog geen opmerkingen