X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Marketing automatiseren (Marketing automation)

Snel en slim campagnes inrichten, meten en opvolgen.

Met vtiger marketing automation verkrijg je inzicht in effectiviteit van marketingactiviteiten en campagnes
  • Campagnebeheer, voor o.a. gepersonaliseerde mailings
  • E-mail marketing, gerelateerd aan leads, accounts en contacten
  • Online leadformulieren
  • Productbeheer

Weet je wat jouw marketingcampagnes opleveren? Hoeveel leads volgen uit bijvoorbeeld een nieuwsbrief of een telemarketingactie? Wil je er zeker van zijn dat marketingacties goed worden opgevolgd en opgeslagen?

Marketing campagne integratie

Vicus zorgt voor een naadloze integratie van jouw CRM systeem met nieuwsbrief verzendsoftware zoals MailChimp en phpList.

Leads van jouw website zo in jouw CRM-systeem

Webformulieren worden een verlengstuk van jouw CRM-systeem. Ingevulde formulieren komen als lead in de takenlijst voor jouw binnendienst voor verdere opvolging.

Effectieve marketing automation met JourneyFunnel Model

Veel bedrijven maken de fout door in elke fase van het verkoopproces dezelfde marketingactiviteiten uit te voeren. Hierdoor is de marketingactiviteit niet effectief. Je voorkomt dit door onderscheidt te maken tussen de marketingactiviteiten die je uitvoert in elke fase van de buyer en customer journey.

Vervolgens kun je met de WebVisitAnalyser de effectiviteit van deze acties meten. Het inzetten en kiezen van de beste marketinginstrumenten in elke fase van het verkoopproces wordt zo een stuk eenvoudiger. En daarmee de kans op een succesvolle verkoop.

Marketing automatiseren met vtiger CRM

In jouw CRM- of nieuwsbriefsysteem zie je welke ontvanger jouw mail heeft geopend. Informatieverzoeken naar aanleiding van een campagne worden automatisch in jouw CRM-campagne geregistreerd.

Vervolgens bepaal je welke acties je wilt automatiseren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het verzenden van aanvullende informatie. Bovendien kan je deze 'opvolgtaken' toewijzen aan specifieke medewerkers. Er gaat geen waardevolle informatie meer verloren.

Vtiger CRM

Vtiger CRM - Vtiger CRM diensten ervaring sinds 2005 in Nederland en België en Nederlandstalige ondersteuning door dé Vtiger expert Vicus eBusiness Solutions.

WebVisitAnalyser

WebVisitAnalyser - Met de WebVisitAnalyser van Vicus worden alle activiteiten van uw doelgroep op websites en sociale media geanalyseerd en gekoppeld aan de informatie in uw crm-systeem. WebVisitAnalyser doet geheel zelfstandig zijn werk en levert concrete leads in uw crm of concrete acties rondom bestaande prospects...

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Marketing automatiseren

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Wij helpen graag om de effectiviteit van jouw marketing te verbeteren.