Onkenhout implementeert Vtiger

Vicus verbetert verkoopproces van Onkenhout door Vtiger CRM in te zetten voor snelle leadopvolging.

Kansen benutten

Onkenhout had Vicus al haar websites laten migreren van Joomla! naar Magento. Nu waren ze op zoek naar een optimalisatie van hun systeem om leads op te volgen. Om de werkzaamheden efficiënter uit te voeren was Onkenhout op zoek naar een partner die hen kon adviseren. De keuze viel op Vtiger om te gebruiken als CRM systeem. Vicus werkt sinds 2005 met Vtiger CRM en is daarom de juiste partner in dit soort kwesties.

Vtiger koppelen aan webformulier

Vtiger CRM is een uitgebreid online CRM-systeem dat zeer concurrerend is. Via de configuratie zet je eenvoudig functies uit zodat ook gebruikers met beperkte wensen goed met het systeem overweg kunnen.

Vicus heeft de Vtiger CRM rechtstreeks aangesloten op de webformulieren in Magento. Dit houdt in dat elke informatie aanvraag via de website wordt opgeslagen in Vtiger. Zo is het beschikbaar voor verdere opvolging. Door goed ingerichte werkstromen in Vtiger wordt de juiste accountmanager geïnformeerd over de aanvraag.

Juiste informatie op juiste plek

Informatie aanvragen via de website komen nu sneller bij de juiste persoon binnen Onkenhout. Zo kan Onkenhout de lead met de (potentiële) klant sneller opvolgen.

De rapportages binnen Vtiger CRM zorgen voor meer inzicht in de informatiebehoefte van de webbezoeker. Onkenhout kan naar aanleiding van deze rapportages handelen en zo verbeteringen doorvoeren.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.