Vtiger CRM met Magento

combinatie crm en shop expertise

Met de combinatie van een Magento webshop en vtiger CRM-systeem heb je als e-commerce bedrijf een prima combinatie om jouw producten en diensten online te verkopen.

Magento webshop laten maken

Magento is een professioneel, modern ecommerce platform om je webwinkel mee te bouwen. Met jouw eigen Magento webshop toon je je assortiment aan de wereld en verleid je bezoekers tot een transactie.

Lees meer >
Logo vtiger crm

Vtiger is een uitgebreid crm-systeem waarmee je jou marketing-, verkoop- en serviceproces verbetert en daarnaast het maken van offertes en orders optimaliseert. Naast zakelijke webshops is een crm-systeem een must.

Lees meer >

Magento webshop en vtiger crm

Combineer kracht van Magento en vtiger

Je webwinkel bevat veel gegevens over producten, klanten en orders. Dit maakt het moeilijk om deze gegevens makkelijk te beheren. De Magento Vtiger Connector helpt om gegevens van Magento naar vtiger CRM te versturen. In het CRM beheer en gebruik je de gegevens vervolgens eenvoudig. Zowel gegevens van orders en artikelen als van klanten en facturen.

Verlaten winkelwagens

Prospects die wel inloggen in de webshop, maar geen bestelling plaatsen in Magento worden direct opgenomen in je crm-systeem. Daardoor hoef je geen verkoopkansen te missen. Vtiger zorgt ervoor dat deze groep prospects door de salesafdeling kunnen worden opgevolgd.

Inzicht webbezoekers

Kies je aanvullend voor de marketing en sales automation oplossing van Vicus dan krijg je een compleet beeld van de interesses en het gedrag van jouw (web)site/shop bezoekers. En kun je het productaanbod binnen jouw webshop beter afstemmen op de meest kansrijke prospect

Contactformulieren

Als je klant het niet kan vinden, vragen heeft over je producten of eerst een offerte wil dan laat je deze verzoeken opnemen in je crm-systeem voor verdere opvolging.

Klachten en retouren

Online ingevulde klachtenformulier komen als ticket binnen in vtiger crm. Vervolgens handel je ze af via het ingebouwde klachtensysteem. Communicatie met je klant verloopt via e-mail of klantportaal.

Klantprofielen

Leg informatie, kenmerken en interesses van je relaties vasy in je crm-systeem. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken voor retargeting, mailings en statistische redenen.

Mailings

Stuur je relaties die een account in de webshop hebben op gezette tijden een mailing vanuit het crm. Moment en boodschap is afgestemd op het profiel zoals dat in crm is vastgelegd.

CRM en E-Commerce

De vtiger experts van Vicus zijn als geen ander in staat deze combinatie goed voor je in te richten. Sinds 2005 werken wij met vtiger en sinds 2007 met Magento. In die tijd implementeerde wij ruim 266 webshops en 349 crm-systemen.

Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en Customer Relationship Management (CRM).

Daarbij integreren wij 15 jaar software en processen via de VOSBA middleware tot geoliede verkoopmachines en adviseren en begeleiden wij organisaties op het gebied van e-commerce en CRM. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.

Integreer via VOSBA e-solutions middleware

Hebben wij je interesse gewekt?

Maak meteen een afspraak over Vtiger CRM aan Magento koppeling

Maak een afspraak om een webshop of crm-systeem aan jouw erp-systeem te koppelen. Binnen enkele maanden profiteer je van deze procesverbetering. Bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in.*
Jouw Accountnaam:
*
*
*
*
*
*
Ja, stuur mij de nieuwsbrief