Online ICT oplossingen zonder afhankelijkheid

Open e-commerce en crm-oplossingen

Voor een zeer breed palet aan slimme oplossingen voor klantgerichte processen kunt u bij Vicus terecht. Van webshops en CRM-toepassingen tot klantenservice-oplossingen. Voor de implementatie beschikt Vicus over een ervaren team.

Geoliede verkoop- en servicemachine

Onze medewerkers denken met je mee, adviseren en begeleiden op het gebied van e-commerce en CRM. Samen stellen wij een transparant stappenplan op rekening houdend met jouw businessdoelstellingen.

Aangesloten op je back-office

We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op je bedrijfsprocessen. Zij bouwen en integreren wij software en processen tot een geoliede verkoop- en servicemachine.

Magento 2 logo
Logo vtiger crm
VOSBA logo

Alles om jouw te laten excelleren

Marketing, Verkoop en Klantenservice

We bieden een volledige set aan oplossingen voor het verbeteren van je marketing-, verkoop- en klantenservice processen. We helpen je daarbij met ons JourneyFunnel Model, Webshops, Marketing automation, Sales automation en Service automation.

Magento Webshops

Wij bouwen webshops in vele vormen en maten. Nederlands, internationaal voor groothandels en retailers. Stand-alone of als onderdeel van een breder plaform. Gekoppeld aan je klanten, leveranciers en eigen erp-systeem. Klaar voor de toekomst!

Marketing

Profilering, lead scoring, marketing automation en uiteraard campagnes. Met onze WebVisitAnalyser geven we je een instrument in handen om beter te meten en meer informatie over je prospects en klanten te verzamelen.

Verkoop

Je salesteam ondersteunen we met dashboards, het JourneyFunnel model en handige methoden om de klantdossiers zo efficiënt mogelijk bij te werken. Daarnaast bieden we concrete actielijstjes welke leads en prospects vandaag aandacht verdienen.

Klantenservice

We bieden oplossingen om je klanten beter te bedienen. Enerzijds door communicatie beter te plannen en personaliseerbare templates voor de communicatie te gebruiken, anderzijds door via het klantportaal allerhande informatie aan te bieden.

Magento webshop laten maken
VOSBA logo
Logo vtiger crm

266

webshops

142

integraties

349

implementaties

Integreer bedrijfsprocessen en systemen

Gekoppeld aan je ERP software

Integreer bedrijfsprocessen door jouw ERP software te koppelen. We hebben ervaring met King Software, Dynamics NAV, Exact, Dynamics AX, Baan Infor of koppel crm en webshop zoals vtiger aan WooCommerce of vtiger aan Magento. Bij elkaar hebben wij in 15 jaar al in meer dan 142 projecten koppelingen via VOSBA gerealiseerd.

King Business Software

King uitbreiden met en webshop en crm-systeem geeft een boost aan je bedrijf.

Dynamics NAV/AX

Je hebt NAV of AX nodig om je inkoop- en verkooplogistiek te beheersen, maar als het aankomt op crm en webshop dan kijk je verder.

Exact

Exact voor de boekhouding, maar dan heb je daarnaast nog een crm-systeem en een webshop nodig.

complete oplossingen

CRM + E-commerce

Vtiger CRM aan WooCommerce

Koppel je crm-systeem aan je website voor optimale lead generatie en communicatie met je doelgroep.

Vtiger aan Magento

Of koppel je crm rechtstreeks met je webshop. Zo krijg je meer inzicht in je klanten en bouw je een krachtiger klantportefeuille op.