SALES AUTOMATION

Controle over verkoopproces

Krijg controle over jouw verkoopproces en verbeter de kwaliteit van jouw accountmanagement. Automatiseer de verwerking van leads en stel eenvoudig je eigen rapportages samen.

meer leads, verbeter accountmanagement

controle over jouw verkoopproces

Wil je alle gegevens over leads, prospects, pijplijn en klanten vastleggen zodat je gericht kunt sturen? Dan zijn afspraken over de manier van werken net zo belangrijk als het kiezen van de juiste software. Daarom is het goed om te weten dat gebruik van de CRM-software van Vicus jouw verkoopmedewerkers helpt om tijd te besparen en klantgerichter te werken. Acceptatie over de gewijzigde manier van werken is een eerste en belangrijke voorwaarde voor een succesvolle implementatie van vtiger sales automation.

Opportunity Management, Sales forecasting, Offertebeheer, Sales Force Automation, Sales Force Automation (Lead to order), Salesmanagement, Sales analytics en reporting.

Relaties volledig in beeld, alle data op één plek

Houd je klantgegevens en -interacties bij op één centrale plek, op elk apparaat. Vind snel de juiste mensen in je team om deals verder te helpen en beloon hen voor hun bijdrage via hetzelfde systeem. Integreer met je erp- of back-office software via ons VOSBA integratie framework.

Beter kwalificeren dus nooit te laat voor een deal

Leads zijn voor jouw verkoopteam een belangrijke bron van verkoop. Leads worden automagisch verkoopkansen, klanten en contacten. Optimaliseer je verkoopcyclus door leads alleen te bellen als ze klaar zijn om te kopen. Maak gebruik van sales forcasting, customer insights en analytics om verkoopkansen te identificeren.

RFM of ABC analyse voor meer omzet uit klanten

Minstens zo belangrijk als het binnenhalen van nieuwe klanten is het goed bedienen van jouw bestaande klanten. Met vtiger CRM heb je in één oogopslag inzicht in de aankoophistorie van klanten, de upselling en cross-selling mogelijkheden en in serviceaanvragen.

Optimaal inzicht met rapporten en dashboards

Je weet hoe je bedrijf presteert. Zo kun je op basis van de meest actuele gegevens makkelijker prognoses opstellen en snel beslissingen nemen. En werk vanaf elk apparaat: laptop, mobieltje, het maakt niet uit. Stel je eenvoudig zelf rapportages samen voor helder inzicht.

Salestargets, pipeline beheer en forecasting

Intuïtief sales pipeline management voor iedereen bruikbaar. Koppel kansen aan klanten en activiteiten. Breng jouw verkoopprocessen in kaart. Track insights, zoals marketing successes en lead conversies, track leads en verkrijg inzicht in kopersgedrag.

Importeer je Leads

Importeer je leads vanaf externe bronnen zoals beurzen, seminars of campagnes. Vanaf externe bronnen zoals beurzen, seminars of campagnes en Koppel je lead aan de juiste medewerker

Automatiseer met werkstromen

Of je nu bij de buitendienst werkt of bij de binnendienst, zorg dat iedereen zich kan blijven richten op verkopen door tijdrovende bedrijfsprocessen te automatiseren. Creëer geautomatiseerde workflows

Maak eenvoudig fraaie offertes

Verkort je RFP response time significant. Genereer offertes, orders en facturen rechtstreeks vanuit de aangemaakte kansen.

Overal en altijd beschikbaar

Beschikbaar als web-based tool voor alle platformen zoals iPad, iPhone, Android, Windows notebooks en Surface tablets. Benader je gegevens en update je CRM-data vanaf elke plek en op elk moment; overal waar je Internet hebt.

Verstuur en ontvang e-mails

Automatiseer verkooppresentaties en e-mailtemplates om snel en makkelijk met je doelgroep te communiceren.

Klantcases

Hebben wij je interesse gewekt?

Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak om jouw organisatie zo snel mogelijk te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan snel contact met je op.