WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce webshop laten maken? Vicus maakt van je webshop een volwaardige online winkel

Een WooCommerce webshop

Waar je nauwelijks omkijken naar hebt

WooCommerce is het meest flexibele e-commerce platform dat geschikt is om webshops te maken. WooCommerce heeft honderden gratis en betaalde WooCommerce-extensies, die je kunt gebruiken om nieuwe functies toe te voegen aan je webshop. De software is geschikt voor middel tot grote webshops met veel producten. WooCommerce draait op WordPress en is daarom makkelijk in gebruik en het beste platform om producten te beheren.

Een succesvolle webshop begint als die wordt gemaakt. Vicus creëert webshops die net zo uniek zijn als jouw merk en door onze jaren ervaring maken wij succesvolle webshops die ook goed verkopen.

NEEM CONTACT OP MET VICUS!

WOOCOMMERCE WEBSHOP LATEN MAKEN?

Zet de eerste stap op weg naar een succesvolle webshop. Vul nu het contactformulier in!

Waarom een WooCommerce webshop laten maken?

WooCommerce is een veel gebruikt webwinkelplatform. Je kunt WooCommerce gebruiken voor een grote winkel met meer dan 10,000 producten.

Betaling gateways

WooCommerce wordt standaard geleverd met PayPal (voor het accepteren van creditcard- en PayPal-accountbetalingen), BACS en rembours voor het accepteren van betalingen. Als je een specifieke betalingsgateway nodig hebt zoals iDeal, dan kan dit makkelijk worden integreert.

WooCommerce-extensies

Met honderden gratis en betaalde WooCommerce-extensies, kan Vicus de webshop precies zo inrichten als je wilt, zodat die aan alle eisen voldoet. Er zal altijd wel een specifieke extensie zijn die kan worden gebruikt om een speciale functie aan je webshop toe te voegen.

Betrouwbaar

WooCommerce voldoet aan alle regelgeving, richtlijnen en keurmerken voor een betrouwbare en veilige webshop. Veilig bestellen en betalen. De beste privacybescherming voor je klanten. WooCommerce is het meest gebruikte webwinkelplatform.


Sokkenmarkt Magento webshop

Sokkenmarkt.nl

Vicus heeft het nieuwe ontwerp van Sokkenmarkt.nl verzorgd en migratie van Magento 1 naar Magento 2 platform.

Lees klantcase >
CamperPassie Magento webshop

Camperpassie.nl

Vicus bouwde een betrouwbare Magento 2 webshop inclusief de koppeling tussen Magento webshop en King software.

Lees klantcase >
Minicar-parts Magento 2 webshop

Minicar-parts.nl

Binnen enkele weken stond de eerste versie van de Magento 2 webshop online, inclusief koppeling aan King business software.

Lees klantcase >

Mogen wij je inspireren om je online prestaties met WooCommerce te verbeteren?

WooCommerce WordPress webdesigners

WooCommerce specialist Vicus

WordPress is een Open Source software-oplossing waarmee je, je eigen content kunt bijhouden en beheren. Door de WooCommerce plug-in te installeren veranderd WordPress in een webshop.

WordPress heeft een eigen ingebouwd Content Management Systeem (CMS), zodat de site-eigenaar direct toegang heeft tot het back-end en wijzigingen kan aanbrengen aan pagina's en producten die in de webshop staan.

Zoals met alle Open Source-platforms, is WordPress voortdurend in ontwikkeling en wordt het steeds verbeterd door de community en is daarom een goede keuze.

Ik kende Vicus al uit een eerder traject en met hen kun je heel goed in fases schakelen.


Herman Zijerveld - managing director, Techno Motor Veghel

Vicus bleek in de praktijk flexibel, dacht actief mee en schakelde snel bij de ontwikkeling van ons nieuwe e-commerce platform op basis van Magento.


Mariette Bal - PR & Marketing Bopita

Korte lijnen, en altijd een oplossing! Supertevreden, project staat er netjes bij.


Mike Van Gils - eigenaar

My Czech colleague is impressed how fast you are!!


Sabine Blass - Leitung Werbung & Verkaufsforderung

Wat is jouw plan met WooCommerce?

Welke plannen je ook hebt, een WooCommerce webshop is geschikt voor elke ambitieuze onderneming. En Vicus is al 14 jaar de webshop specialist voor als je echt rendement wilt halen uit je online webshop. Het door ons ontwikkelde JourneyFunnel Model, waarmee we de klantreis in kaart brengen, werd in 2016 bekroond met de prestigieuze iCMG Award. Bovendien behoren wij al sinds 2015 tot de top van Best E-commerce Solutions Providers in Nederland.

Met ons deskundige en betrouwbare team, onze ruime ervaring in vele branches en onze uitstekende support zijn wij de WooCommerce ontwikkelaar die je echt verder helpt.

WooCommerce webshop laten maken
WooCommerce WordPress Development

WooCommerce upgrade nodig?

Je hebt een webshop die steeds maar doorgroeit? Dan wordt het tijd voor een upgrade en het grotere werk! Of heb je nog geen webshop, maar wil je gelijk beginnen door een WooCommerce webshop te laten maken door specialisten die jouw webshop perfect inrichten.

Hoe groot je online ambities ook zijn, Vicus helpt ze waar te maken. Ga gelijk aan de slag? Maak direct een afspraak met onze WooCommerce specialisten.