WooCommerce webshop

Gebruiksvriendelijke software voor eenvoudige webwinkels

Wil je meer functionaliteit? dan raden wij Magento aan. Met WooCommerce maak je snel een webshop met standaard functies zoals producten presenteren en bestellen. Natuurlijk met mooie afbeelding en goede tekst er bij.

WooCommerce WordPress Development

WooCommerce is en plug-in op WordPress. Deze kernsoftware is gebouwd door honderden vrijwilligers. En als je de software hebt draaien dan zijn er vele plug-ins en thema's beschikbaar om jouw site te zetten in bijna alles wat je maar kunt bedenken. Meer dan 25 miljoen mensen hebben gekozen voor WordPress.

Met Vicus wordt het helemaal makkelijk

Vicus is open source dienstverlener sinds 2004. WordPress wordt door onszelf en diverse van onze klanten gebruikt. Je kunt de verzorging van jouw WordPress/WooCommerce website aan ons overlaten.

Vicus verzorgt de hosting, dus geen zorgen over online beschikbaarheid en back-ups. Dat regelen wij! Installeren van WordPress doen wij voor je! Je ben snel in de lucht!

Kies een template uit en laat deze er door Vicus opzetten

Wilt je het allemaal liever zelf doen? dat kan ook. Uiteraard moet u zich dan verder moeten verdiepen in hoe je moet installeren, configureren, templates en plug-ins installeren CSS, PHP en HTML wil je echt alles uit WordPress halen.

WooCommerce is ook handig als je

  • niet alle functies in de backend van Magento begrijpt;
  • niet een groot budget heb voor overstap naar Magento;
  • heel graag zelf ook iets aan de vormgeving van de website wil doen.

WooCommerce aan King

WooCommerce aan Vtiger