Vtiger CRM koppelen

aan vrijwel elk ander systeem

Koppel jouw vtiger CRM aan andere toepassingen op de manier die jij wilt. Koppel vtiger aan je webwinkel, back-office en favoriete marketingtools. Wij adviseren je graag over de integratiemogelijkheden van vtiger CRM.

voor jouw situatie en budget

Altijd een passende methode

Standaard plug-in

Met daarbij behorende mogelijkheden. Goedkoop en snel te implementeren. Deze is vaak gebouwd voor een specifieke oplossing. Koppelen via een standaard plug-in leidt zelden tot een optimale situatie.

Plug-in met maatwerk

Standaard plug-in met aanpassingen door Vicus. Hierbij heb je meer controle over hoe jouw systeem gaat werken; maar het is wel maatwerk!

Op maat configureerbaar

Vicus implementeert de door jouw gevraagde koppeling op jouw verzoek via onze VOSBA middleware; stabiel, betrouwbaar, flexibel configureerbaar, gemonitorde en beheerste omgeving; geschikt voor grote volumes.

E-mail, taken en agenda

Koppel jouw vtiger CRM systeem met externe e-mail, agenda en takenbeheer.

Integratie met boekhouding

Vtiger CRM kan via haar import en exportfaciliteit uitstekend samenwerken met boekhoudprogramma's. Voor King Business Software en Microsoft Dynamics NAV hebben we speciale integratiemodules beschikbaar.

Vtiger CRM aan VoIP (Telefonie)

Vtiger en VoIP gaan heel goed samen. Klikken om te bellen en een pop-up als je wordt gebeld zijn nog maar het begin. Jouw telefoontje wordt ook automatisch in het CRM systeem bij de juiste persoon vastgelegd.

Externe e-marketing tools

Met de ingebouwde e-mail Manager kun je prima op kleine schaal mailings versturen. Wil je het groter aanpakken dan raden wij aan om een extern programma (bijvoorbeeld MailChimp) daarvoor te gebruikten.

Standaard oplossingen

Magento

Lees meer >

Dynamics NAV

Lees meer >

WooCommerce

Lees meer >

SharpSpring koppeling voor Vtiger CRM


Hubspot koppeling voor Vtiger CRM


MailChimp koppeling voor Vtiger CRM


Exchange Agenda Sync voor Vtiger CRM