R.A.Z. Stand- en Systeembouw implementeert Vtiger CRM

R.A.Z. Stand- en Systeembouw koos in 2013 voor Vtiger CRM en Vicus om haar te ondersteunen bij relatie- en projectbeheer.

Onderhoud CRM uitbesteden

R.A.Z. Stand- en systeembouw is een servicegericht familiebedrijf met jarenlange ervaring. Je kan bij hen terecht voor diverse stands om goed voor de dag te komen op een beurs of evenement. Er was in 2013 bewust gekozen voor Vtiger CRM om hen te ondersteunen bij relatie- en projectbeheer.

In eerste instantie deed deze onderneming veel werkzaamheden en aanpassingen zelf in Vtiger CRM. Later zocht R.A.Z. ondersteuning bij Vicus. Zij waren op zoek naar een ervaren CRM partner om hen te helpen. Met ruim 17 jaar Vtiger CRM ervaring voldeed Vicus aan de gestelde eisen.

Update met behoud van werking

Vicus ondersteunt R.A.Z. Stand- en systeembouw nu al geruime tijd. In 2016 werd het tijd voor groot onderhoud van het Vtiger systeem. Wij hebben toen Vtiger CRM van versie 5.4 naar versie 6.3 mogen upgraden.

Efficiënter werken

R.A.Z. Stand- en Systeembouw ervaart het gemak van werken met Vtiger CRM. Het klantenbestand is eenvoudig te beheren. Daarnaast is het maken van offertes, verkooporders en facturen overzichtelijker geworden. Ook zijn de genoemde gegevens makkelijker terug te vinden. Zo kunnen ze bij R.A.Z. efficiënter werken en zijn ze hun kostbare tijd niet kwijt aan dergelijke handelingen.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Remco Zuidema, eigenaar van R.A.Z Stand- en Systeembouw

Met onze vragen konden we goed terecht bij Vicus, de voor ons dichtbij gevestigde en zeer ervaren Vtiger partner.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.