MKB fonds optimaliseert relatiebeheer met Vtiger crm

Vicus werd door MKB Fonds benaderd om Vtiger CRM te implementeren.

Investeren in eigen organisatie

MKB Fonds investeert als participatiemaatschappij in diverse Nederlandse bedrijven. Zij doen dit voor de lange termijn en ondersteunen actief. Om hun relatiebeheer te professionaliseren zijn zij gaan kijken naar de mogelijkheden. De keuze is uiteindelijk gevallen op Vtiger CRM. Het systeem was gevonden, nu nog een betrouwbare partner voor de nodige ondersteuning. Met ruim 17 jaar Vtiger CRM ervaring is Vicus de aangewezen partij om mee samen te werken.

Wat heeft Vicus gedaan?

Vicus heeft in overleg met MKB Fonds een plan van aanpak opgesteld om de implementatie uit te voeren. Vicus installeerde de software en eventuele add-ons. Wij besteden altijd veel aandacht aan het testen. Wij laten de medewerkers van MKB Fonds ook zelf testen. Zij kennen het eigen bedrijfsproces en kunnen zo zien of de situatie werkbaar is. Waar nodig kunnen dan tijdig aanpassingen worden gedaan. Wij kunnen ook altijd ondersteunen bij het opzetten van een testplan en het formuleren van testcases.

Vtiger is zo opgebouwd dat er diverse modules aan te koppelen zijn. Met de aanvullende PDF maker module kunnen onder andere orders en facturen goed opgemaakt worden. Zij worden samengesteld uit de gegevens die in Vtiger CRM beschikbaar zijn. Altijd geheel in lijn met de eigen huisstijl.

Meer inzicht, meer resultaat

MKB Fonds heeft met Vtiger CRM een systeem wat de relatiegegevens inzichtelijker maakt. Dit maakt het proces om nieuwe investeerders en nieuwe geldleners te werven een stuk eenvoudiger. Emailcampagnes uit Vtiger CRM kunnen zo gerichter worden verstuurd.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.