Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger CRM software voor Smart Video Group

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Smart Video Group (voorheen Media Choice Broadcast Systems) beheert meerdere bedrijven in hetzelfde CRM systeem. Vicus trainde de CRM-gebruikers in het gebruik van vtiger crm.

Media-Choice-pand_foto_768x540

Naast de installatie van vtiger crm software omgeving op de server van Vicus hielp Vicus bij de procesinrichting. Smart Video Group (voorheen Media Choice Broadcast Systems en AdTec Europe) beheert meerdere bedrijven in hetzelfde CRM systeem. Bij het factureren gaf dat een extra uitdaging. Vicus implementeerde een aanpassing waarmee in elk geval per bedrijf de factuurnummering opvolgend wordt uitgevoerd. Tijdens een crm workshop zijn de vtiger crm software bedrijfsprocessen van Smart Video Group doorgesproken en vervolgens door Vicus geïmplementeerd. In de trainingen zijn de CRM-gebruikers opgeleid in het gebruik van de vtiger crm software.

Vicus heeft binnen vtiger CRM software een aanpassing op maat gemaakt voor Smart Video Group ten einde de facturering van de verschillende bedrijven goed te laten verlopen. Alvorens van start te gaan met de installatie van vtiger CRM software en het gebruik hiervan. is eerst in een workshop samen met Smart Video Group om de tafel gezeten tijdens een inventarisatie workshop.

In de inventarisatie workshop (dagdeel) ‘werken met Open Source toepassing’ komende de volgende onderwerpen aan de orde:

  • bedrijfsprocessen doorspreken
  • gegevens model doorspreken
  • applicatie(s) functioneel bekijken