Beter relatiebeer met Vtiger CRM voor Smart Video Group

Vicus heeft succesvol Vtiger CRM geïmplementeerd bij Smart Video Group. Zij beheren nu meerdere bedrijven in hetzelfde CRM systeem.

Op zoek naar meer mogelijkheden

Smart Video Group is een bedrijf wat onder andere actief is in de televisie- en filmindustrie. Op zoek naar een goed systeem voor hun verkoop en relatiebeheer zijn ze uitgekomen bij Vtiger CRM. Vicus heeft ruim 373 succesvolle implementaties uitgevoerd en is daarmee de meest ervaren Vtiger partner van Nederland.

Meer bedrijven in Vtiger CRM beheren

Voordat Vicus van start ging met de installatie van Vtiger CRM is er eerst bij Smart Video Group een inventarisatie workshop gehouden. In deze workshop worden onder andere de bedrijfsprocessen besproken en applicaties bekeken. Aan de hand van deze workshop kon Vicus heel gericht het proces inrichten.

Voor Vicus was er ook nog een uitdaging. Vtiger CRM kent voor de facturering maar één opeenvolgende reeks factuurnummering. Smart Video Group beheert Vtiger CRM meerdere bedrijven. Deze bedrijven hebben allemaal hun eigen opeenvolgende factuurnummering nodig. Voor deze situatie hebben wij een stuk maatwerk bedacht en succesvol geïmplementeerd.

Optimaal ingericht

Smart Video Group heeft een CRM systeem wat volledig is ingericht op hun eigen processen. Door de aanpassing in de factuurnummering kan Smart Video Group alles gestructureerd laten verlopen voor de diverse bedrijven.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.