Internet Marketing

Online door jouw doelgroep gevonden worden

Besteedt jouw marketingbudget alleen aan geïnteresseerde bezoekers! Is jouw webwinkel goed vindbaar en gebruikersvriendlijk?

Met een goed opgezette internet marketing campagne verbeter je de effectiviteit van jouw webwinkel. Vraag een quickscan aan dan kijken wij wat er verbetered kan worden en besteedt jouw marketingbudget aan geïnteresseerde bezoekers.

online marketing

Vraag een quickscan aan!

Starten met Internet Marketing?

Online averteren en zoekmachine marketing

Natuurlijk gevonden worden

Google wordt door meer dan 95% van alle internetgebruikers in Nederland gebruikt. Ofwel je kunt niet om Google heen!

Zoekwoordenonderzoek

Middels een gestructureerde methode inventariseren we samen met jou welke zoektermen voor jouw organisatie relevant zijn en de meeste commerciële kansen bieden.

Linkbuilding

Wij brengen jouw webwinkel beter in beeld op het internet. Vicus assisteert en verzorgd linkbuilding campagnes met persberichten, YouTube videos en sociale media.

Website optimalisatie

Search Engine Optimization (SEO) - scoor hoger in zoekmachines. Wij maken jouw webwinkel technisch toegankelijk voor zoekmachines zodat jouw webwinkel beter door zoekmachines kan worden geïndexeerd en hogere positie krijgt.

Zoekmachine adverteren

Search Engine Advertising (SEA) - trek bezoekers naar jouw webwinkel door (betaalde) advertenties te plaatsen op Google of Google netwerk. Je website is dan direct zichtbaar in de Google zoekmachine en andere zoekmachines.

Bouw aan langdurige relaties

Sociale Media

In welke mate verbetert Sociale Media jouw resultaten? Sociale media is een belangrijk onderdeel voor elk bedrijf en zal in de komende jaren flink door groeien. Darom is het belangrijk dat je er vroeg bij bent. Vicus assisteert met het opzetten en ondersteunen van sociale media campagnes. Afhankelijk van jouw doel en doelgroep kunnen wij starten met bijvoorbeeld Facebook, Twitter en LinkedIn. Vicus kan je helpen om de huidige en toekomstige resultaten meetbaar te maken en meer omzet generen.

Twitter voor korte berichtjes

Iedere twitteraar kan op elk moment van de dag in maximaal 140 tekens per bericht vertellen waar hij/zij mee bezig is, wat hij/zij van plan is of wat hem/haar bezighoudt.

Facebook om in contact te blijven

Facebook wordt wereldwijd gebruikt en is populair bij mensen met 30+ en werknemers. Facebook heeft ook een Nederlandstalige versie. Sinds eind 2019 zijn er meer als 2,3 miljard gebruikers.

YouTube, broadcast yourself

Met YouTube kan iedereen kosteloos videofilmpjes uploaden, bekijken en delen. De uploader kan de film voorzien van tags (trefwoorden). YouTube is eigendom van Google Inc.

LinkedIn, gericht op vakmensen

Bij LinkedIn blijven gebruikers in contact met zakenrelaties. Nederland is verhoudingsgewijs een van de grootste netwerken met een stabiele groep van 4,5 miljoen gebruikers.