Bouwmaterialen- en ijzerwaren

combineer online met offline

Verbeter jouw service door een optimale combinatie van online met offline. Klanten plaatsen zelf eenvoudig orders. Biedt betere service dankzij up to date en toegankelijke informatie. Informeer jouw klanten daarmee proactief over onderhoud, producten en aanbiedingen.

Hoger rendement door meer inzicht

Vicus bouwt en optimaliseert webshops en multishops voor producenten, groothandels en retailers in bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap. Met Magento webshopsoftware waarmee een groot deel van alle webshops in Nederland zijn gebouwd, heeft Vicus bedrijven geholpen meer rendement uit hun online verkopen te halen. Daarnaast adviseren we hoe Vtiger CRM je kan helpen jouw klantrelaties en service te verbeteren.

Met de professionele Magento webshop en de deskundige ondersteuning van Vicus heb je meer tijd over om je te focussen op jouw kernactiviteiten. In de fysieke winkel of magazijnbalie hebben je verkoopmedewerkers meer tijd om klantvragen te beantwoorden. Jouw salesafdeling kan zich nog meer focussen op het genereren van nieuwe klanten.

Up-to-date toegankelijke informatie

Biedt je klanten een betere service dankzij up to date en toegankelijke informatie. Informeer jouw klanten pro-actief over onderhoud, producten en aanbiedingen. Biedt via je site uitgebreide productinformatie aan zoals CAD-tekeningen en brochures in pdf. Wellicht hebben ook jouw klanten behoefte aan specificaties en tekeningen.

Hibin prefered leverancier

Goed om te weten: dankzij onze goede referenties en bewezen oplossingen is Vicus voorkeursleverancier van branchevereniging HIBIN.

Topkwaliteit webwinkel of catalogus

Geef je klanten met de professionele Magento webshop een positiever beeld van jouw organisatie. Fraaie productafbeeldingen met wervende begeleidende productteksten, het snelle afrekenproces (de one-step-check-out) en een pakkende grafische lay out zijn slechts enkele aspecten die klantvertrouwen en dus de toenemende kans op (meer) online bestellingen oplevert.

Met een professionele Magento webshop meer tijd voor jouw eigen business

Naadloze integratie webshop, crm, erp en logistiek

De kracht van Vicus zit in de combinatie van ervaring, de beste software, koppeling en integratie. Vicus sluit jouw CRM-systeem aan op jouw (Magento) webshop en backoffice en/of ERP-systeem. We koppelen desgewenst CRM ook met jouw logistieke applicaties zoals jouw warehouse management systeem (WMS). Zo ervaar je het gemak van werken vanuit één systeem. Minder tijd, meer omzet en betere service.

Optimale ondersteuning sales

Succesvol online verkopen gaat niet vanzelf. Vicus levert technologie én ervaring.

Het vtiger crm bevat diverse functionaliteiten die jouw salesafdeling ondersteunen bij het efficiënt en effectief verkopen en het verbeteren van klantenservice:

Assortiment invoeren in vtiger CRM compleet met prijzen, afmetingen etc en deze toewijzen per klant. Zowel de verkoop binnendienst als de sales afdeling heeft dan een goed beeld welke (hoeveelheid) producten door welke klanten worden afgenomen.

Marketing en verkoop automation

Als aanvulling op het professionaliseren van jouw webshop, kiezen veel organisaties in de bouwmaterialen en ijzerwaren branche ervoor de WebVisitAnalyser en het JourneyFunnel Model toe te passen binnen hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Deze voor elke organisatie betaalbare en te implementeren marketing en sales automation tools zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in het gedrag, de interesses en wensen van jouw meest kansrijke (webshop) bezoeken.

Door deze waardevolle informatie hebben deze organisaties hun webshop nog beter kunnen afstemmen op de behoeften van hun meest kansrijke prospects en trouwste klanten.

Praktische hulpmiddelen


Gespreksverslagen

Het vastleggen van bezoekverslagen met de module bezoekrapporten waardoor elke collega inzicht heeft in de voortgang van een salestraject/project en beschikt over up to date informatie.

Voor het samenstellen van de meest effectieve route voor het plannen van salesafspraken.

Voor het maken van fraaie op huisstijlgebaseerde brochures, flyers en andere documenten voor een professionele uitstraling en uniformiteit van de organisatie richting prospects en klanten.

Tevreden klanten

Hebben wij je interesse gewekt?

Informatie aanvragen over Magento Webshop Voor Groothandel, Retailers in Bouwmaterialen

Zoals je hierboven kunt lezen hebben wij ervaring in jouw branche. Maak snel een afspraak om ook jouw organisatie te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.