Webshop laten bouwen?

behaal je doelstellingen

We helpen je bij het opbouwen van een goed werkend webshopplatform voor het bedienen van zowel jouw zakelijke klanten als consumenten, nationaal of internationaal

Grafisch en UX ontwerp

Mobiel vriendelijk

In jouw huisstijl

Webshop per type bedrijf

Je hebt ambities met jouw e-commerce platform? Je wilt je webwinkel verbeteren of uitbreiden? Meer omzet realiseren en nieuwe doelgroepen aanboren? Dat kan! Vicus helpt jouw om je (potentiële) klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met een perfect werkende webwinkel, die aansluit bij je doelstellingen en die samenwerkt met je bedrijfsadministratie en logistieke systemen.

Het Magento E-commerce Platform is uitgebreide webshopsoftware. Standaard is het mogelijk om vanuit één installatie verschillende doelgroepgerichte webshops te publiceren in meerdere talen mèt behoudt van één plaats om het assortiment en de verkooporders te beheren.

Lanceer eenvoudig een webshop. Zo kun je nieuwe markten of specifieke doelgroepen bedienen. Andere mogelijkheden zijn het presenteren van je shop binnen een andere website, bijvoorbeeld een sportclub of dealer) of producten onder een ander label verkopen.

Vicus al 20 jaar e-commerce specialist

  • Wij brengen je klantreis en je ambities voor de komende jaren in kaart en richten je webshop daarop in. We helpen je bepalen welke software en koppelingen je nodig hebt en zorgen dat die naadloos aansluiten op je webshop.
  • We trainen je medewerkers zodat ze het maximale uit je webshop kunnen halen. Het resultaat? Tevreden webshopklanten, meer tijd voor je core business, een stijgende omzet én een groeiende online reputatie. Wat zijn jouw online ambities?
  • Succesvol online verkopen gaat niet vanzelf. Bij Vicus begrijpen we dat jij als mkb-ondernemer je tijd hard nodig hebt. Om je bedrijf verder uit te bouwen. Plannen te maken voor de toekomst. Daarom kun je bij ons een webshop laten maken waar je nauwelijks omkijken naar hebt. Die goed werkt. Betrouwbaar en veilig is. En volledig geïntegreerd is met al je backofficesystemen.
  • Je webshop groeit maar door en heeft een upgrade nodig. Tijd voor het grotere werk? Of heb je nog geen webshop maar wil je gelijk hoog inzetten door een webshop te laten bouwen door specialisten die werkt als een volwaardige online winkel?

Hoe groot je online ambities ook zijn, Vicus helpt ze waar te maken. Snel aan de slag? Maak direct een afspraak met onze webshop specialisten.

Vicus helpt je bij het inrichten van jouw ecommerce-platform op basis van de open source pakketten Magento of WooCommerce met meerdere talen, valuta, doelgroep gerichte informatie en prijzen en eventuele afwijkende richtlijnen, regels, logistiek, betaalopties, assortiment en verkoopcondities in verschillende geografische regio's.

Elk project is anders en heeft zijn eigen doelen

Door onze jaren ervaring leveren wij uitstekende Magento webshops en goede WooCommerce webshops

WAAROM EEN WEBSHOP LATEN MAKEN?

Veelzijdig

Een eenvoudige webshop of een uitgebreide? Meerdere webshops die je vanuit één systeem wilt beheren? Volledig in je eigen huisstijl of snel van start met één van de vele standaardtemplates?

Flexibel

Start met een kleine webshop en bouw verder uit als je bedrijf groeit Meerdere betaalmogelijkheden? Automatische koppeling of integratie met je sales-, marketing- en servicesystemen.

Betrouwbaar

Onze webshops voldoen aan de regelgeving, richtlijnen en keurmerken voor een betrouwbare en veilige webshop. Veilig bestellen en betalen. De beste privacybescherming. 

Webshop op maat

Of je nu een kleine webshop wilt of een uitgebreid internationaal gericht e-commerce platform. Vicus helpt je verder. 

Neem contact met mij op!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen