Bouwmaterialen- en ijzerwaren

Combineer online met offline

Verbeter jouw service door een optimale combinatie van online met offline. Klanten plaatsen zelf eenvoudig orders. Bied betere service dankzij up to date en toegankelijke informatie. Informeer jouw klanten daarmee proactief over onderhoud, producten en aanbiedingen.

Hoger rendement door meer inzicht

Vicus bouwt en optimaliseert webshops en multishops voor producenten, groothandels en retailers in bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap. 

Met Magento webshopsoftware waarmee een groot deel van alle webshops in Nederland zijn gebouwd, heeft Vicus bedrijven geholpen meer rendement uit hun online verkopen te halen. Daarnaast adviseren we hoe Vtiger CRM je kan helpen jouw klantrelaties en service te verbeteren.

Met de professionele Magento webshop en de deskundige ondersteuning van Vicus heb je meer tijd over om je te focussen op jouw kernactiviteiten. In de fysieke winkel of magazijnbalie hebben je verkoopmedewerkers meer tijd om klantvragen te beantwoorden. Jouw salesafdeling kan zich nog meer focussen op het genereren van nieuwe klanten.

Marketing | Verkoop | Levering | Service

al meer dan 21 jaar sterk in verbeteren van marketing, verkoop, levering en service voor meer dan 581 organisaties waaronder:

Bied je klanten een betere service dankzij up to date en toegankelijke informatie. Informeer jouw klanten pro-actief over onderhoud, producten en aanbiedingen. Bied via je site productinformatie aan zoals CAD-tekeningen en brochures in pdf.

Goed om te weten: dankzij onze goede referenties en bewezen oplossingen is Vicus voorkeursleverancier van branchevereniging HIBIN.

Geef je klanten met de professionele Magento webshop een positiever beeld van jouw organisatie.

Fraaie product afbeeldingen met wervende begeleidende productteksten, het snelle afrekenproces (de one-step-check-out) en een pakkende grafische lay-out zijn slechts enkele aspecten die klantvertrouwen en dus de toenemende kans op (meer) online bestellingen oplevert.

De kracht van Vicus zit in de ervaring, best-of-breed software, koppeling en integratie.

Vicus sluit je CRM aan op je webshop, backoffice en erp-systeem. We koppelen desgewenst ook met logistieke applicaties en warehouse management systeem (WMS).

Ervaar het gemak van werken vanuit één systeem. Minder tijd, meer omzet en betere service.

Succesvol online verkopen gaat niet vanzelf. Vicus levert technologie én ervaring.

Vtiger CRM bevat functionaliteit die jouw verkopers helpt bij het effectief verkopen.

Assortiment kun je invoeren in Vtiger met prijzen, afmetingen en deze toewijzen per klant. Zowel de binnendienst als de buitendienst weet dan welke producten door welke klanten worden afgenomen.

Pas ook het JourneyFunnel Model toe binnen je dagelijkse bedrijfsvoering. Deze prijswinnende marketing en sales automation methode zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in het gedrag, de interesses en wensen van jouw (webshop) bezoekers.

Door deze waardevolle informatie kun je je webshop nog beter afstemmen op de behoeften van jouw meest kansrijke prospects en trouwste klanten.

Hebben wij je interesse gewekt?

Magento webshop voor groothandels en retailers in bouwmaterialen

Maak snel een afspraak om ook jouw organisatie te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen