APK voor Magento webshops

Keuring voor webtoepassingen

Ook voor jouw webwinkel is technisch bijblijven van belang, zodat die veilig en soepel blijft werken

Overeenkomstig de APK voor auto's heeft Vicus de Algemeen Periodieke Keuring voor webtoepassingen, de APK voor Magento webshops bedacht. Dit is een technische keuring van jouw webshop gevolgd door een advies zodat deze weer voldoet aan alle moderne eisen van browsers, apparaten en zoekmachines.

Het is verstandig om ook voor jouw webomgeving jaarlijks een APK uit te voeren. Je weet dan of jouw website up-level is qua technologie.

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Ook voor websites geldt dat de APK een momentopname is en geen garantie geeft dat jouw website of webshop de rest van het jaar veilig blijft om mee te werken. Regelmatige controle en onderhoud van jouw webomgeving blijft belangrijk.

17

Jaar Magento

21

Jaar Vicus

388

CRM projecten

340

Webshops

HOE GAAT VICUS TE WERK BIJ HET UITVOEREN VAN DE APK?

CONSULTANTS VAN VICUS BEOORDELEN JOUW WEBSHOP

en adviseren wat er verbeterd kan worden!

Houdt je software up-to-date om onverwachte problemen te voorkomen. Vicus verzorgt alle updates en upgrades voor jouw Magento webshop.
Vicus begint met een APK site scan om te onderzoeken wat er verouderd is en geupgraded moet worden zodat alles weer up-to-date is.
Wij scannen de veiligheid van jouw webshop en versie van Magento platform zodat deze kan kan worden voorzien van de laatste veiligheidspatches.
Een browser test is een technische test om te zien of je website voldoet aan alle moderne eisen van browsers, apparaten en zoekmachines.

Neem contact op met Vicus

verbeter nu je Magento webshop

Een professionele Magento webshop laat je verbeteren door Vicus. We doen dat al 17 jaar.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen