Relatiebeheer (CRM)

betere stuurinformatie, meer tevreden klanten

Vicus kent alle bedrijfsprocessen rondom verkoop, marketing, inkoop, voorraadbeheer, ordermanagement en klantenservice. Wij vertalen je proces naar een effectieve oplossing. Inmiddels hebben we meer dan 724 implementaties op onze naam staan.

optimaliseer je klantprocessen, ga slimmer om met je data

Voor iedereen op kantoor handig

CRM, oftewel klant-relatie-management, draait niet alleen om goede software, maar vooral om de klantgerichte processen in jouw bedrijf en jouw manier van werken. Met een goed CRM-systeem én de juiste implementatie en begeleiding krijg je grip op uw relaties, leads, prospects en klanten.

Vicus adviseert u graag over CRM en de bijbehorende klantgerichte bedrijfsprocessen, zoals sales- en marketing automation. Vicus is expert op het gebied van vtiger CRM, de als beste geteste open source software voor CRM. We implementeerden vtiger al bij meer dan 349 klanten.

 

Documentbeheer

Bellen via VoIP

E-mail, taken en agenda

Klaar voor interactie

Iedere dag vindt binnen jouw organisatie volop interactie plaats met leads, klanten en leveranciers. Verkoopgesprekken, service-calls en marketingcampagnes met bijbehorende data. Inzicht in deze data is belangrijk als je jouw medewerkers goed wilt aansturen, inzicht wilt in jouw pijplijn, doelgroepen en klantvragen.

CRM draait om het beheren van klant- en relatiegerichte processen. CRM draait ook om het vastleggen van alle informatie die met deze relaties samenhangt. Met een goed CRM-systeem én de juiste implementatie krijg je inzicht in en grip op relaties, leads, prospects en klanten.

Vtiger CRM is het best aangeschreven open source Customer Relationship Management (CRM) systeem voor kleine tot middelgrote organisaties.

Vtiger expert sinds 2005

Logo vtiger crm

Wanneer je zoekt naar een CRM-oplossing dan moet je veel keuzes maken. Zelfs met de juiste kennis en expertise zijn deze niet eenvoudig en is een klankbord nodig. Vtiger CRM specialist Vicus beschikt al sinds 2005 over deze expertise en wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Wij zijn dan ook als geen ander in staat om jouw vtiger systeem optimaal in te richten. Samen met het vtiger-core team en andere vtiger partners kunnen we elke uitdaging aan. Dat hebben we al voor ruim 349 klanten gedaan.

Geef inzage en biedt een communicatiemiddel

Bied je klanten toegang via het portaal

Vtiger portaal inlogscherm

Klantenportaal

Vtiger portaal ticketlijst

Tickets

Vtiger portaal ticketlijst

Kennisdatabase

Hebben wij je interesse gewekt?

Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak om jouw organisatie zo snel mogelijk te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan snel contact met je op.