Groothandel

meer verkopen en logistiek onder controle

Als groothandel wil je enerzijds verkopen, anderzijds de (logistieke) kosten onder controle houden.

Vicus helpt jouw groothandel om meer te verkopen, marge te verbeteren met tevreden klanten. Met een goed lopende webshop en optimaal ingericht crm-systeem.

Vraag een gratis offerte aan >
Magento 1 en Magento 2 ontwikkeling diensten

Magento b2b Webshop

We helpen je bij het opbouwen van een volledig werkend webshopplatform met Magento voor het bedienen van zowel jouw zakelijke klanten (b2b) als consumenten (b2c), nationaal of internationaal via één of meer kanalen. We koppelen ook logistiek, betaalopties en assortiment aan de webshop.

CRM Software voor Groothandel

Het Vtiger CRM bevat diverse functionaliteiten die jouw salesafdeling ondersteunen bij het efficiënter en effectiever verkopen en het verbeteren van de marketing en (klanten)service. Vtiger CRM is webbased en is dus beschikbaar vanaf iedere locatie en vanaf iedere mobiel, tablet of laptop.

Marktplaatsen voor Groothandels

VOSBA MarketplaceConnector is een uitbreiding op de VOSBA e-solutions middleware die zorgt dat ingelezen artikelbestanden beschikbaar worden voor aangesloten marktplaatsen, de binnenkomende orders worden verwerkt en de administratie wordt bijgewerkt.

E-mail Marketing Automation

Wil jij meer leads door zelf een e-mail marketing campagne te starten? of de relatie met je bestaande contacten versterken? Dat kan nu binnen vtiger door de nieuwe e-mailmarketing oplossing door Vicus te laten implementeren.

Ingelezen Artikelbestanden van Leveranciers

VOSBA VendorConnector is een uitbreiding op de VOSBA e-solutions middleware die zorgt dat ingelezen artikelbestanden beschikbaar worden voor aangesloten webshops, crm-systemen en erp-systemen en de benodigde artikelen bij leveranciers worden besteld en de administratie wordt bijgewerkt.

Sales Automation

Krijg controle over jouw verkoopproces en verbeter de kwaliteit van jouw accountmanagement. Automatiseer de verwerking van leads en stel eenvoudig je eigen rapportages samen. Opportunity management, sales forecasting, offertebeheer, salesmanagement, sales force automation (lead to order), sales analytics en reporting.

Koppelingen met Backoffice Systemen

We zijn jou graag van dienst. We richten graag het volledige proces voor je in, inclusief je Magento webshop of Vtiger crm-systeem. Koppel Microsoft Dynamics NAV/AX, Exact, King en diverse merken kassa´s. Daarnaast hebben wij koppelingen gemaakt voor Cash, Baan, Papyrus, SAP/R3, SAP/Ariba, UNIT4/Multivers en vele import- en export scripts op maat gemaakt.

E-commerce Succes en Aanpak

E-commerce succes komt niet vanzelf; het is keihard werken, net als elk ander bedrijf. Een gedegen stapsgewijze aanpak en beschikbaarheid van informatie helpt om op de juiste momenten de juiste beslissingen te nemen. Vicus is als geen ander in staat om een bedrijf hierin te begeleiden: van idee tot optimalisatie van klantgerichte processen. En van omzet genererende activiteiten tot logistieke optimalisatie.

Voorbeeldprojecten groothandels

Hebben wij je interesse gewekt?

Informatie aanvragen over Marktsegment Groothandel CRM

Zoals je hierboven kunt lezen hebben wij ervaring in jouw branche. Maak snel een afspraak om ook jouw organisatie te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.