Groothandel

meer verkopen en logistiek onder controle

Als groothandel wil je enerzijds verkopen, anderzijds de (logistieke) kosten onder controle houden.

Vicus helpt jouw groothandel om meer te verkopen, marge te verbeteren met tevreden klanten. Met een goed lopende webshop en optimaal ingericht crm-systeem.

E-commerce succes komt niet vanzelf; het is keihard werken, net als elk ander bedrijf. Een gedegen aanpak en beschikbaarheid van informatie helpt om op de juiste momenten de juiste beslissingen te nemen. Vicus kan je hierin begeleiden: van idee tot optimalisatie van klantgerichte processen.

Het Vtiger CRM bevat diverse functionaliteiten die jouw salesafdeling ondersteunen bij het efficiënter en effectiever verkopen en het verbeteren van de marketing en (klanten)service. Vtiger CRM is webbased en is dus beschikbaar vanaf iedere locatie en vanaf iedere mobiel, tablet of laptop.

We helpen je bij het opbouwen van een volledig werkend webshopplatform met Magento voor het bedienen van zowel jouw zakelijke klanten (b2b) als consumenten (b2c), nationaal of internationaal via één of meer kanalen.

Krijg controle over je verkoopproces en verbeter de kwaliteit van jouw accountmanagement. Automatiseer de verwerking van leads en stel eenvoudig je eigen rapportages samen. 

We richten graag het volledige proces voor je in, inclusief je Magento webshop of Vtiger crm-systeem. Koppel Microsoft Dynamics NAV/AX, Exact, King en diverse merken kassa´s, Cash, Baan, Papyrus, SAP/R3, SAP/Ariba, UNIT4/Multivers en vele import- en export scripts op maat gemaakt.

VOSBA VendorConnector is een uitbreiding op de VOSBA middleware die zorgt dat ingelezen artikelbestanden beschikbaar worden voor aangesloten webshops, crm-systemen en erp-systemen,  artikelen bij leveranciers worden besteld en de administratie wordt bijgewerkt.

VOSBA MarketplaceConnector is een uitbreiding op de VOSBA e-solutions middleware die zorgt dat ingelezen artikelbestanden beschikbaar worden voor aangesloten marktplaatsen, de binnenkomende orders worden verwerkt en de administratie wordt bijgewerkt.

Wil jij meer leads door zelf een e-mail marketing campagne te starten? of de relatie met je bestaande contacten versterken? Dat kan nu binnen vtiger door de nieuwe e-mailmarketing oplossing door Vicus te laten implementeren.

841

Projecten

20

Jaar Vicus

9

Medewerkers

interesse?

Wij helpen jou om je resultaten te verbeteren!

Neem contact met mij op!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen