Groothandel

meer verkopen en logistiek onder controle

Als groothandel wil je enerzijds verkopen, anderzijds de (logistieke)kosten onder controle houden.

Lees meer
Magento 1 en Magento 2 ontwikkeling diensten

Leveren aan webshops

Een relatief nieuw fenomeen is het leveren aan webwinkels. Webwinkels groeien als paddenstoelen en worden steeds professioneler. Transparantie in de keten door E-businesstoepassingen dwingt de groothandel tot het leveren van toegevoegde waarde in de keten.

Commerciële informatie via XML

Naast het logistieke proces stellen uw klanten ook steeds meer eisen aan het aanleveren van commerciële informatie. Bent u al in staat om uw commerciële informatie en presentatie materiaal (whitepapers, afbeeldingen etc) in elektronische vorm aan te bieden aan uw afnemers?

Drop-shipments

Webwinkeliers willen als het even kan de voorraad beperken. Zeker van grotere artikelen wordt steeds vaker van de groothandel verwacht dat die het rechtstreeks op de locatie van de eindgebruiker kan afleveren. Inclusief pakbon en verpakkingsmateriaal in de huisstijl van de webwinkelier natuurlijk!

Supply Chain Management

om de kosten in de keten te reduceren door efficiëncyverbetering, voorraadoptimalisatie en controleerbaarheid.

Brede internationale oriëntatie

De brede internationale oriëntatie van veel groothandelsbedrijven geeft een goede uitgangspositie bij de toenemende internationalisering en loskoppeling van productie- en consumptielocatie. Steeds verdergaande rol voor automatisering en social media. De groothandel is steeds meer gerelateerd aan de internationale handel. Grillige ontwikkelingen op specifieke afzetmarkten door koersschommelingen en economische instabiliteit.

Marketing en verkoop

Marketing, uitgekiende fysieke distributie, after sales en comakership worden belangrijker omdat de rol en betekenis van de groothandel in de keten verandert. Technologische ontwikkelingen en wisselende consumententrends verhogen het voorraadrisico.

Ondersteunen selectie van onderdelen in het ontwerp en fabricageproces met een online catalogus.

procesinnovatie

Schaalvergroting kan noodzakelijk zijn om investeringen in procesinnovatie rendabel te maken en het assortiment en de dienstverlening te verbreden.

Behoefte aan specificaties en tekeningen

Het vtiger CRM bevat diverse functionaliteiten die jouw salesafdeling ondersteunen bij het efficiënter en effectiever verkopen en het verbeteren van de marketing en (klanten)service.

Voorbeeldprojecten groothandels

Hebben wij je interesse gewekt?

Informatie aanvragen over Marktsegment groothandel

Zoals je hierboven kunt lezen hebben wij ervaring in jouw branche. Maak snel een afspraak om ook jouw organisatie te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.*
Jouw Accountnaam:
*
*
*
*
*
*
Ja, stuur mij de nieuwsbrief