WordPress hosting

Snel en betrouwbaar

Met de gespecialiseerde WordPress / WooCommerce hosting van Vicus beschik je over een perfecte oplossing voor een snel draaiende werkende website

WooCommerce & WordPress Hosting - Snel, flexibel en beschikbaar

Met een gespecialiseerde WordPress / WooCommerce hosting server beschik je over een perfecte oplossing voor een snel draaiende WooCommerce webwinkel. Dit betekent dat je webshop sneller kan laden voor bezoekers die naar producten zoeken op je webshop. Er worden ook automatische back-ups gemaakt van je data zodat je altijd een back-up van je webshop hebt. Start met je hosting bij Vicus voor een super snelle webshop en goede support via onze servicedesk.

Gespecialiseerde WordPress Virtuele Server

Onze gespecialiseerde virtuele WordPress server is interessant voor webwinkeleigenaren die meer flexibiliteit willen dan bij een shared WordPress hosting pakket maar nog niet toe zijn aan een volledige server.

Gespecialiseerde WordPress shared hosting server

Om WordPress optimaal te laten presteren is optimalisatie op serverniveau vereist. Daarbij is het van belang dat zowel de database als de webserver volledig zijn geoptimaliseerd voor WordPress. Onze systeembeheerders hebben zich verdiept in de specificaties voor het optimaliseren van een server voor het WordPress hosting e-commerce platform.

Simuleren van WordPress hosting capaciteit

Ons gespecialiseerde WordPress server beheerteam beschikt over applicaties waarmee zij de prestaties van jouw bestaande WordPress server kunnen testen door bezoekers te simuleren. Zo kunnen wij je desgewenst laten zien wat er met de snelheid van de server en dus de snelheid van jouw webwinkel(s) gebeurd bij een bepaald aantal bezoekers op jouw webwinkel. Daardoor kunnen we sneller ingrijpen bij te verwachten pieken.

snel en stabiel

Wij garanderen

  • flexibel
  • schaalbaar
  • back-ups
  • veilig
  • beschikbaar
  • snel

Onze partners

Zie al onze partners

Maak een succes van je WordPress shop

Hoe groot je online ambities ook zijn, Vicus helpt al 18  jaar om ze waar te maken.

Wat is jouw plan? Neem nu contact met ons op om je plan te bespreken!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen