Magento en Vtiger hosting

Snel en betrouwbaar

We werken met de beste hosting partners voor zowel shared hosting als gespecialiseerde virtuele en dedicated servers. Deze servers zijn speciaal afgestemd voor Magento webshops en Vtiger CRM systemen. Onze servers zijn snel en efficient.

Hosting

in te richten afhankelijk van je situatie

Kenmerken van onze hosting

Anytime, anywhere online . Saas (Software as a Service) is de trend. Saas zijn programma's die online worden aangeboden en dus niet op jouw eigen computer draaien. Zo zijn er online boekhoudpakketten, CRM systemen, websites en natuurlijk webwinkels. Zelfs Microsoft verwacht dat over 10 jaar de helft van alle bedrijfssoftware online te gebruiken is. Vicus loopt hier al jaren in voorop. Al sinds 2003 leveren wij alle software online. Wij beschikken over jarenlang ervaring met het inrichten en beheren van de onderliggende platformen.

Hoge beschikbaarheid

Ons platform is redundant (dubbel) uitgerust. Wij houden rekening met de hoeveelheid gegevens die je wilt opslaan (diskruimte), de hoeveelheid gegevens die over de lijn gaan (dataverkeer), gewenste back-up, gewenste openingstijden helpdesk (24/7 of alleen kantoortijden) vanuit Nederland of internationaal en eventuele andere specifieke wensen.

Professionele Linux hosting

Wij verzorgen het beheer en de back-ups. De hosting van Open Source toepassingen doet Vicus op professionele Linux machines en veilige locaties. Het beheer wordt gedaan door vakkundige beheerders. Wij bieden daarmee betrouwbare hostingfaciliteiten, waarbij we rekening houden met jouw budget, wensen en eisen.

Prima snelheid

Zowel de snelheid van ons netwerk als de snelheid van het systeem zijn erg hoog. Voor de snelste Magento of vtiger serveroplossing moet je ons bellen!

Flexibiliteit

Bij ons kun je altijd wijzigingen aanbrengen aan het server hosting systeem en bijbehorende contract.

Schaalbaar

Door de grote capaciteit van onze hostingpartners is het op korte termijn mogelijk jouw server uit te breiden.

Back-ups

Gebruikmaken van een online oplossing betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over back-ups. Standaard dagelijks en vaker als dat gewenst of noodzakelijk is.

Logo vtiger crm

Vtiger hosting

Lees meer >
Magento webshop laten maken

Magento hosting

Lees meer >