X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

CRM koppelen aan Microsoft Dynamics NAV

Flexibele processen, andere behoeftes

Je hebt geïnvesteerd in een ERP-systeem maar wat blijkt: in de praktijk is jouw Microsoft Dynamics NAV platform niet geschikt voor al jouw bedrijfsprocessen.

ERP is ontworpen voor financiële, logistieke en productieprocessen, maar jouw verkoop-, marketing- en serviceteams hebben hele andere behoeften. Zij willen flexibiliteit.

Je wilt inzicht in leads, prospects, offertes en openstaande calls. Daarvoor is CRM software uitermate geschikt. CRM software is flexibel, gebruiksvriendelijk en toegankelijk vanaf iedere locatie en ieder device: computer, tablet en smartphone.
 
Door CRM en ERP te integreren zorg je ervoor dat waardevolle klantgegevens en orderinformatie bewaard blijven. De verschillende teams in jouw organisatie kunnen met CRM aan ERP hun werk zo goed mogelijk doen. Samen met jou bekijken we welke processen je het beste in CRM kunt beheren en welke in Dynamics NAV.

Voordelen van een koppeling van ERP met open source CRM

  • Geen licentiekosten
  • Upgraden van Microsoft Dynamics NAV niet nodig
  • Een systeem op maat, passend bij jouw organisatie en budget

Het resultaat: een best-of-breed software platform

Jij en jouw medewerkers hebben optimaal inzicht en kunnen beter werken. Belangrijke data gaan niet verloren en je kunt sturen. Kortom: een best-of-breed software platform waarmee je kunt groeien.

De kracht van CRM en ERP integratie

Systemen aan elkaar koppelen is niet hetzelfde als integreren. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-systeem daadwerkelijk geïntegreerd wordt met jouw bedrijfsprocessen. Zodat je het werken vanuit één systeem ervaart en jouw data kunt blijven beheren zoals je dat gewend bent.

Vicus heeft eigen software ontwikkeld om jouw CRM-systeem naadloos te koppelen aan jouw ERP-systeem, webshop en warehouse management systeem (WMS) en op die manier jouw bedrijfsprocessen optimaal te integreren. Stabiel, betrouwbaar en bewezen. 

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor CRM aan Dynamics NAV

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Vtiger CRM aan NAV is een uitstekend alternatief tegen zeer aantrekkelijke condities!