Koppeling tussen Magento en King voor Stroomwinkel.nl

Samen met King dealer Van Zutphen realiseerde Vicus voor Top Systems, De Stroomwinkel de Magento webshop aan King koppeling.

Koppelen

Stroomwinkel.nl kwam bij Vicus met het verzoek om de bestaande Magento webshop te koppelen aan de King software. Vicus koppelt webshops aan King sinds 2009.

Wat heeft Vicus gedaan?

Vicus heeft al 16 jaar de beste software om je webshop naadloos te koppelen aan je andere bedrijfssoftware zoals je ERP-systeem. We gaan het basisplatform pas voor je opbouwen als we alle wensen, eisen en specificaties helder met elkaar hebben opgesteld.

De koppeling is tot stand gekomen met onze VOSBA middleware. Dit zorgt voor een stabiele koppeling tussen de webshop en het systeem van King. Voordat de koppeling live gaat, voeren wij diverse testen uit. Vicus vraagt van haar klanten om zelf ook uitgebreid te testen. Stroomwinkel.nl weet zelf het beste wat de meest gebruikte functionaliteiten zullen zijn. Mochten er problemen zijn, kunnen deze tijdig worden opgelost.

Synchronisatie

Debiteuren, verkooporders en artikelen worden vanuit de Magento webshop rechtstreeks in King gesynchroniseerd. Stroomwinkel.nl voert nu nog maar één keer gegevens in. Zo wordt er tijd bespaart en is de kans op fouten drastisch verminderd.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.