Magento webshop

gekoppeld aan Dynamics NAV of AX

Je team blijft werken met het Dynamics NAV of AX systeem dat ze kennen. De koppeling naar de Magento webshop doet de rest. Producten, voorraden en prijzen gaan automatisch naar de Magento webshop en de verkooporders lopen vanzelf in Dynamics NAV/AX binnen.

Magento koppeling aan Microsoft Dynamics

Wij bouwen Magento webshops en integreren je backoffice via VOSBA

Integrale e-commerce oplossing

Magento NAV/AX implementatie na een grondige analyse

De experts van Vicus hebben meermalen met dit bijltje gehakt. Na een grondige analyse van uw situatie gaan wij met uw team aan de slag om een Magento e-commerce webshop met stabiele koppeling naar uw Dynamics NAV/AX systeem te realiseren.

Veel rendement van een beperkte investering

Je hebt één of meer winkels en een webshop of wilt een webshop beginnen. Je ziet alleen wel op tegen het werk of je wil je niet verdiepen in de techniek. Je hebt een Microsoft Dynamics NAV/AX systeem waar alle gegevens al in staan maar je hebt geen idee hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken.

Geïntegreerd Magento e-commerce platform

Vicus is een ervaren partner als het gaat om Magento webshops en koppelingen met Navision en andere ERP systemen.

Gedegen aanpak

Vicus pakt het gedegen aan. We starten met een functioneel en technisch ontwerp, zoekmachine marketing en eventuele e-commerce consultancy.

Magento webshop aan Dynamics NAV/AX

Dynamische koppeling

Webshop aan Dynamics NAV/AX

Uw team blijft werken met het Microsoft Dynamics NAV/AX systeem dat ze kennen. De koppeling naar de Magento webshop doet de rest. De koppeling verloopt via VOSBA en is dus stabiel en veilig.

Producten, voorraden en actuele (klant specifieke) prijzen worden naar de Magento webshop overgezet en de verkooporders komen via VOSBA in uw Microsoft Dynamics NAV of AX systeem binnen.

De koppeling schematisch

Dynamics NAV/AX Richting Magento
Debiteuren & Contact-personen Contact-personen
Artikelen Producten
Verkooporders Verkooporders