Integreer en koppel

processen en systemen

Wij bouwen ruim 18 jaar webshops, crm-systemen en integreren deze via onze VOSBA middleware met backoffice systemen. We zijn jou graag van dienst. We richten graag het volledige proces voor je in, inclusief je Magento webshop of vtiger crm-systeem.

Integreer via VOSBA e-solutions middleware
logo van King Business Software
Logo vtiger crm
Magento webshop laten maken

Integreer topmerken

webshop of crm aan backoffice

  • Vicus is topintegrator van de best aangeschreven open source producten zoals Magento, vtiger CRM en WooCommerce;
  • Verder integreren we met degelijke en betrouwbare boekhoudpakketten zoals King Business Software, Exact en Microsoft Dynamics NAV/AX.
  • Directe gegevensoverdracht - Gegevens worden vanuit het ene systeem naar het andere systeem overgezet zodra b.v. een nieuwe order is aangemaakt.
  • Slimme gegevensoverdracht - De gegevens groep-voor-groep overgebracht. Bijvoorbeeld per 100 transacties.
  • Automatische gegevensoverdracht - De gegevensoverdracht wordt automatisch periodiek uitgevoerd.

Betrouwbare koppeling

Met een VOSBA koppeling sluit je Magento en vtiger crm naadloos aan op je bestaande systemen. Doordat Vicus de koppeling voor je aanlegt via de door Vicus ontworpen VOSBA middleware worden je gegevens betrouwbaar gesynchroniseerd. Ook in grote volumes.

Relevante gegevens

Artikelinformatie, voorraden, orders en klanten synchroniseren via het VOSBA. Artikelgegevens kun je in Magento verrijken. VOSBA controleert, manipuleert of verrijkt je artikelgegevens met aanvullende data van bijvoorbeeld Icecat.

de praktijk wijst het uit - duizenden transacties per uur

Betrouwbaar en stabiel

We hebben inmiddels in 142 projecten ervaring opgedaan met koppelingen en integraties. Wij weten dat het maken van een koppeling voorafgegaan moet worden door een degelijke inventarisatie. Vicus realiseerde onder andere geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV/AX, Exact, King en diverse merken kassa´s. Daarnaast hebben wij koppelingen gemaakt voor Cash, Baan, Papyrus, SAP/R3, SAP/ARiba, UNIT4/multivers en vele import- en export scripts op maat gemaakt.

we integreren je webshops met erp

Wij bouwen Magento webshops

Klanten, producten en orders

Je hebt één of meer winkels en een webshop of wilt een webshop beginnen. Je ziet op tegen het werk of je wilt je niet verdiepen in de techniek. Je hebt een ERP-systeem waar gegevens in staan en je wilt hulp bij hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken.

Webwinkel met realtime koppeling

De experts van Vicus hebben meermalen met dit bijltje gehakt. Na grondige analyse van de situatie gaan wij met jouw team aan de slag om een webwinkel aan ERP met stabiele koppeling te realiseren. Daarbij wordt je team door ons begeleid.

Werk met je vertrouwde backoffice

De koppeling naar de webwinkel doet de rest. Producten, voorraden en actuele (klant-specifieke) prijzen worden naar de webshop overgezet en de verkooporders komen in jouw ERP systeem binnen.

Geïntegreerde webwinkel aan je ERP

Vicus is een ervaren partner als het gaat om webwinkels en integratie met ERP systemen. Volledig werkende b2b of b2c webshop, nationaal of internationaal en diverse branchemodellen.


Magento koppeling aan King Business Software
Magento koppeling aan Exact
Magento koppeling aan Microsoft Dynamics

we koppelen crm aan je backoffice

We implementeren vtiger CRM

Marketing

Met onze marketing-hulpmiddelen registreer je campagnes, stuur je mailings, bouw je profielen op en selecteer je op basis van de profielen steeds de juiste doelgroep voor je geplande actie.

Verkoop

Gebruik het JourneyFunnel Model om op basis van kwalificatiecriteria sturing te geven aan je verkoopproces. Combineer online- en offline activiteiten, van zowel binnen- als buitendienst.

Klantenservice

Na de verkoop wil je dat je klant tevreden is. Je zorgt dus voor structuur in je serviceproces zodat je elke vraag, opmerking en klacht van je klanten de juiste aandacht kunt geven, zonder veel inspanning.

Uitvoering

Bij de uitvoering van je projecten wil je inzage in de voortgang  en status. Taken toewijzen aan collega's en wellicht ook aan derden.