Vtiger CRM demo of Vtiger proefaccount

Klantenservice- Vtiger CRM Handleiding

Wij krijgen regelmatig vragen wat het verschil is tussen een Vtiger CRM demo en en Vtiger CRM proefaccount. Vtiger CRM is een topklasse online crm-systeem voor het verbeteren van marketing, verkoop en klantenservice. Vtiger werkt op PC, tablets en mobiele telefoons. Wij leggen u  de overeenkomsten en verschillen graag uit.

Vtiger CRM demo

Het belangrijkste verschil is dat de demo met name is ingericht om rond te kijken en met de reeds ingevoerde voorbeeldinformatie te expirimenteren. Je krijgt dus snel een beeld hoe het systeem ingericht zou kunnen worden. Bovendien hebben meerdere geïnteresseerden toegang tot dezelfde omgeving.

Vtiger proefaccount

Het Vtiger proefaccount wordt leeg aangeboden. Het Vtiger proefaccount is dus uitermate geschikt om  eigen gegevens in te voeren en echt te ervaren of het systeem voor je gaat werken. En als je besluit om een abonnement te nemen dan kunnen de gegevens meteen worden gebruikt.

Of volg een Vtiger live demo!

In beide gevallen kan Vtiger CRM nog al eens overweldigend overkomen. De Vtiger CRM demo bevat immers veel functionaliteit om marketing, verkoop, klantenservice en zelfs een deel productie te ondersteunen. Voor veel organisaties dekt het zelfs het gehele operationele proces af. Wij geven daarom ook openbare trainingen in ons pand in Amersfoort of nemen u online bij de hand om u door het systeem te voeren en de voor u van belang zijnde onderdelen te bespreken.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden