Klanten on demand

Uw klanten moeten juist in úw webwinkel of op uw website zijn keuzemoment omzetten in koopgedrag. Uw klanten willen online uw catalogus raadplegen, producten bestellen en hun online gegevens inzien en het zal u verbazen hoe vaak ze dat doen buiten kantoortijden!

Integreer online verkoop met uw bestaande infrastructuur

Steeds meer online. Uw klanten én leveranciers verwachten van u dat u meegaat in de ontwikkelingen. Koppel een webwinkel aan uw Microsoft Dynamics NAV (Navision) ERP, King Business Software of ander ERP systeem. Heeft u een fysieke winkel? overweeg dan een webwinkel die aan uw winkelautmatiseringssysteem of kassa-systeem (Point-of-Sale) is gekoppeld!

De Vicus Open Systems Business integration Architecture (VOSBA) representeert de basis voor de integratie van alle Open Source software producten die door Vicus worden ondersteund.

Internationale Webwinkel

U heeft per land of regio de keuze uit vele talen, afleveringsmogelijkheden, valuta- en belastingstelsels.

Van Webwinkel bezoek naar aankoop

Bezoekers aan uw webwinkel zien een overzichtelijke presentatie van uw assortiment, doorlopen een heldere bestelprocedure en rekenen eenvoudig af. Een geautomatiseerd verwerkingsproces van bestelling, betaling, aflevering en financiële boeking.

Op naar succesvolle webwinkel

Vicus denkt met u mee en zet haar know-how in voor úw succes. Samen met u stellen wij een transparant stappenplan op en houden daarbij rekening met uw businessdoelstellingen.

Webwinkel met hoger rendement

Bij de implementatie volgen wij het door ons ontwikkelde e-commerce succesmodel en de e-commerce en crm referentiearchitectuur. Vicus neemt u aan de hand en zo haalt u meer uit uw webwinkel dan anderen.

Vicus is implementatiespecialist van de webwinkel-oplossingen Magento en Zen Cart; Beide bevatten vele mogelijkheden, zoals nieuwsbrieven, cross- en upsell.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen