Verkoopkansen inkoppen met Vtiger

Klantenservice- Vtiger CRM Handleiding

Met een Relatiebeheer systeem (ook wel Customer Relationship Management (CRM) genoemd) legt u alle communicatie van en naar uw relaties eenvoudig vast. Denk hierbij aan notities, e-mails, verslagen, afspraken en acties.

Relatiebeheer met CRM-systeem

Relatiebeheer met een Customer Relationship Management (CRM) systeem maakt uw werk eenvoudiger, sneller en flexibeler. Naast automatisering van het verkoopproces biedt vtiger ondersteuning voor de afdeling marketing, inkoop en klantenservice.

Uiterste uit relatiebeheer halen

Vicus medewerkers snappen relatiebeheer-processen, helpen u bij uw keuzes en zorgen dat u meer rendement uit uw relatiebeheer-systeem haalt. Samen stellen wij een transparant stappenplan op en houden daarbij rekening met uw doelstellingen. Met Vicus verbetert u de relatie met uw netwerk.

Stem relatiebeheer optimaal af

Via workshops begeleidt Vicus u om een maximaal resultaat uit uw relatiebeheer-software te halen. Wij verzorgen uw maatwerk en integreren uw CRM met uw bestaande infrastructuur en werkwijze.

Betrouwbare relatiebeheer partner

Vicus heeft vele relatiebeheer-implementaties op zijn naam staan voor diverse klanten. Wij werken voor organisaties van 5 – 200 gebruikers, waarbij de focus ligt op het optimaliseren van processen rondom relatiebeheer, kosten te besparen, omzet te verhogen of de klanttevredenheid te verbeteren.

Verkoopkansen inkoppen met Vtiger

Makkelijk en snel uw klantcontacten registreren en beheren? Wilt u uw verkoopkansen en offertetrajecten registreren, of per e-mail een selectie uit uw relatiebestand een bijzonder aanbod doen? Met één klik van de muis is het geregeld!
CRM systeem is dé oplossing

Met een Customer Relationship Management (CRM) systeem legt u alle communicatie van en naar uw relaties (gespreksnotities, e-mails, vergaderingen, afspraken, acties en documenten) op eenvoudige wijze vast. Allemaal gelinkt aan de klant! Zo is alle relevante informatie snel terug te vinden. Ook uw collega’s kunnen die informatie inzien en ervan gebruik maken.

Steeds meer vraag naar Open Source CRM

Open Source relatiebeheer heeft voordelen boven de gesloten varianten of maatwerk. U kunt uzelf flinke kosten besparen door uw maatwerk niet vanaf de absis op te bouwen. Met Open Source software heeft u het voordeel dat u het kunt (laten) aanpassen als het pakket niet helemaal aan uw wensen voldoet. Vtiger CRM is een krachtig Open Source CRM-pakket dat sinds 2004 presteert op topniveau. Vicus helpt u graag bij de implementatie en inrichting.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden