E-commerce Software Referentie Architectuur

Schema van de referentiearchitectuur van Vicus

Vicus: expert in geïntegreerde oplossingen – Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het gebied van e-commerce en Customer Relationship Management. Wij zorgen voor software integratie en bouwen processen tot goed functionerende verkoopmachines. Daarvoor hebben wij een referentie architectuur ontwikkeld.

Referentie architectuur: de ultieme uitkomst

Vicus heeft één belangrijk doel: dat alle bedrijven gebruik maken van een Open Source Software, ook voor kritische bedrijfsprocessen. Wij geloven dat deze droom zal worden verwezenlijkt!

Stel jij je als klant de volgende vragen?

  • Heb ik software nodig?
  • Moeten mijn processen worden aangepast?
  • Worden mijn bedrijfssystemen geïntegreerd?

Omdat wij vaak met vergelijkbare situaties werken hebben wij een referentie architectuur ontwikkeld. De referentiearchitectuur stelt ons in staat om een goed gesprek met u te voeren en snel in te zoomen op uitzonderingen. We laten u ook werkelijk zien hoe de onderdelen van uw crm- of webshopsysteem met elkaar zullen samenwerken. Op basis van een referentiearchitectuur kan de software integratie zeer efficiënt plaatsvinden. Na een uitgebreide inventarisatie wordt het optimale oplossingsmodel vastgesteld en zakelijke gedocumenteerd.

In zee gaan met Vicus

Vicus uit Amersfoort is de Nederlandse expert in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het gebied van Customer Relationship Management en e-commerce multi-shops en nicheshops. Ontwerp en advies en zelfs de bouw vind grotendeels plaats in Nederland en wij spreken gewoon uw eigen taal!

Wij bieden u het beste advies zowel bij de begeleiding en keuze van uw open source webshop- en crm-software als bij de inrichting daarvan.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden