Vicus bedreven in vtiger maatwerk

Klantenservice- Vtiger CRM Handleiding

De open source software vtiger CRM biedt vele uitbreidings- en maatwerkmogelijkheden om uw crm-oplossing af te stemmen op uw zakelijke wensen en eisen. In vtiger CRM is een aantal configuratiegereedschappen beschikbaar waarmee beheerders vtiger CRM naar behoefte met maatwerk kunnen aanpassen.

Enkele van deze tools/mogelijkheden zijn:

  • Toevoegen van klantspecifieke velden via de user interface afgestemd op de eisen van uw organisatie.
  • Aanpassen van tabs zodat alleen modules die relevant zijn voor uw bedrijfsproces
    getoond worden.
  • Inregelen van rechten en rollen zodat gebruikers alleen zien wat ze moeten en mogen zien.
  • Aanpassen van de Nederlandse vtiger vertaling om beter aan te sluiten bij de terminologie binnen uw organisatie,
  • Specificeren van toegestane waarden in selectielijsten.
  • Gebruikmaken van aanpasbare thema’s voor het veranderen van de look & feel van de user interface.
  • Rapportagegenerator voor het automatisch, juist en tijdig informeren van stakeholders.

Veel add-ons voor vtiger CRM zijn beschikbaar via Vicus uit Amersfoort. Binnen vtiger CRM zijn er API’s waarmee ontwikkelaars integraties met andere applicaties kunnen doorvoeren en waarmee nieuwe functionaliteit is toe te voegen.

De software-oplossing vtiger CRM is volledig ‘open source’ en biedt gebruikers vrijheid om hun installatie naar wens aan te passen. Het vtiger CRM team werkt momenteel aan vele uitbreidingen waarmee nieuwe modules en extra functionaliteit nog eenvoudiger toegevoegd kunnen worden. Dankzij de voortdurende doorontwikkeling van de webservice API’s zijn er binnenkort vele nieuwe en nog eenvoudiger manieren voor ontwikkelaars beschikbaar om vtiger CRM uit te breiden en aan te passen.

Vtiger maatwerk door Vicus

Heeft u specifieke eisen of is er een complexe situatie? Neem contact op met Vicus, de Nederlandse vtiger experts uit Amersfoort. Onze crm-specialisten kunnen vtiger CRM voor u op maat inrichten en installeren. Wij zijn u ook graag van dienst als u extra functionaliteit nodig heeft. Deze nieuwe vtiger maatwerk functionaliteit ontwikkelen wij voor u geheel volgens uw wensen. Sinds 2004 bouwen wij dagelijks vtiger maatwerk voor vele klanten.

Installatie: aan de slag met vtiger CRM

Het opzetten van de database, de webserver en alle voor vtiger CRM benodigde software wordt door Vicus voor u uitgevoerd inclusief de veilige installatie op een stabiele en gespecialiseerde webserver. Bij Vicus kunt u dus met een gerust hart uw waardevolle bedrijfsgegevens aan vtiger CRM toevertrouwen.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden