Webwinkel voor meer omzet en minder zorgen

Succesvol online verkopen gaat niet vanzelf. Voor een webshop die werkt heeft u meer nodig dan de juiste software. Wat zijn uw doelstellingen? Wie zijn uw klanten? Hoe is uw bedrijf georganiseerd?

Succesvol online verkopen gaat niet vanzelf. Voor een webshop die werkt heeft u meer nodig dan de juiste software. Wat zijn uw doelstellingen? Wie zijn uw klanten? Hoe is uw bedrijf georganiseerd?

U zorgt er natuurlijk voor dat uw webshop past bij uw bedrijf en dat u alle processen optimaliseert. Meerdere webshops runnen vanuit één database? U zoekt een partner of personeel dat in goed is in het bouwen van multishops, integreren van uw webshop met uw ERP-platform, orderadministratie, boekhouding, crm-systeem en voorraadbeheer.

Met de techniek, kennis en ervaring van een  goede partner krijgt u een webwinkel die:

  • past bij uw bedrijf en uw doelstellingen;
  • uw klanten beter bedient;
  • nieuwe klanten aantrekt;
  • uw medewerkers tijd bespaart;
  • betrouwbaar is.

Kortom: meer omzet en minder zorgen.

Voor zakelijke klanten en particulieren

Of u nu een webshops wilt voor de zakelijke of de particuliere markt. Of een combinatie hiervan. Een goede partner zal uw bedrijfsprocessen begrijpen, en kan het e-commerce platform realiseren waar u op kunt bouwen en waarmee kunt groeien. Uw partner heeft bij voorkeur ervaring in verschillende branches maar specifiek ook uw branche natuurlijk!.

Meer dan een webwinkel alleen

Uw partner bouwt niet alleen uitstekende webshops maar koppelt deze ook aan uw bedrijfsadministratie, deze kan uw e-commerce activiteiten daadwerkelijk integreren. Dat betekent dat u  bij het ontwikkelen van uw webshop eerst de organisatie en bedrijfsprocessen moet laten onderzoeken. Denk aan klantcontact, orderadministratie, voorraadbeheer en facturatie. Hoe kan uw ICT-systeem, inclusief webwinkel, uw organisatie en uw medewerkers het beste ondersteunen?

Uw webshop optimaal gekoppeld aan uw bedrijfssoftware

Echte tijdsbesparing realiseert u pas als uw webshop optimaal gekoppeld is met uw bedrijfsadministratie of uw ERP-systeem. En, als daarbij rekening wordt gehouden met uw bedrijfsprocessen. Dat is nu precies waar Vicus goed in is.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden