Vicus bouwt Magento webshops sinds begin 2008

Logo Vicus eBusiness Solutions

Vicus is sinds begin 2008 voor vele organisaties een betrouwbare Magento partner. Vicus startte in 2003 als een van de eerste opensource bedrijven van Nederland en België met focus op e-commerce en CRM. Sinds 2006 koppelt Vicus webshops aan ERP systemen zoals King Business Software en Dynamics NAV en CRM-systemen zoals Vtiger.

U schakelt Vicus is als het lastig wordt; multishop, combinaties b2b/b2c, dealershops, internationaal, integratie met backoffice, leveranciers en klanten voor uitwisseling van artikelgegevens en bestellingen. Wij zorgen voor een goed werkende Magento webshop die een integraal onderdeel uitmaakt van uw verkoop- en klantenserviceproces.

Duurzame relatie met onze loyale klanten

Vicus bedient meer dan 150 klanten vanuit Amersfoort. Vooral tweede generatie e-commerce ondernemers weten ons te vinden; meestal omdat er behoefte is aan structuur en integratie met bedrijfsprocessen.

Wij houden van e-commerce integratie!

Wat ons betreft omvat e-commerce een compleet geïntegreerd ict-systeem voor een optimaal resultaat. Ook Rome is niet in één dag gebouwd. Daarom helpen wij u stap voor stap te integreren met uw klanten, leveranciers en eigen backoffice.

Vicus ontwikkelde al in 2006 het internationaal genomineerde VOSBA e-solutions integratie framework. Inmiddels realiseerde wij meer dan 80 e-commerce projecten in Nederland en België waarvan de helft geïntegreerd met een leverancier, ERP-, CRM- of WMS-systeem.

Meer dan 10 jaar ervaring met E-commerce

Met meer dan 10 jaar ervaring, roots in logistiek, retail, backoffice integratie, e-commerce processen en een groot netwerk kunnen wij elke vraag beantwoorden of u in contact brengen met de juiste expert.

Wij werken onder andere voor kabeltje.com (2x Thuiswinkel Award), Scouts en Gidsen Vlaanderen, Burton Car Company, Sigma Benelux, Dutry&Co, Onkenhout&Onkenhout en Schmolz+Bickenbach.

Wij ontwikkelen in Magento, Zend Framework en PHP

Ook het door Vicus ontwikkelde VOSBA e-solutions integratie framework werkt met Zend Framework. Mede daardoor hebben wij ruime technische kennis over de werking van Magento, wat op basis van hetzelfde Zend Framework is opgebouwd.

Vicus converteert uw Zen Cart webshop naar Magento

Omdat Vicus ook al sinds 2004 ervaring heeft met Zen Cart webshops ondersteunen wij u graag bij de overstap naar Magento.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden