Webshop of crm-systeem aan Dynamics

Maak Dynamics NAV of AX completer

Vicus bouwde de eerste koppeling met Dynamics NAV in 2006 met AX in 2007. Sinds toen is er veel verbeterd en geoptimaliseerd. Meer dan 150 klanten profiteren inmiddels van de integrale oplossingen van Vicus.

oplossingen die jou laten excelleren

Breidt Dynamics NAV of AX ERP uit

Wij doen dat gegarandeerd goedkoper dan je NAV/AX dealer. Een upgrade van NAV is niet nodig om een webshop te starten of met een zeer modern online crm-systeem te gaan werken!

Magento webshop

gekoppeld aan Dynamics NAV of AX

Je team blijft werken met het Dynamics NAV of AX systeem dat ze kennen. De koppeling naar de Magento webshop doet de rest. Producten, voorraden en prijzen gaan automatisch naar de Magento webshop en de verkooporders lopen vanzelf in Dynamics NAV/AX binnen.

De experts van Vicus hebben meermalen met dit bijltje gehakt. Na een grondige analyse van uw situatie gaan wij met uw team aan de slag om een Magento e-commerce webshop met stabiele koppeling naar uw Dynamics NAV/AX systeem te realiseren.

Je hebt één of meer winkels en een webshop of wilt een webshop beginnen. Je hebt een Microsoft Dynamics NAV of AX systeem waar alle gegevens al in staan maar je hebt geen idee hoe je daar gebruik van kunt maken en je wilt je niet verdiepen in de techniek.

Vicus is een ervaren partner als het gaat om Magento webshops en koppelingen met Navision en andere ERP systemen.

Vicus pakt het gedegen aan. We starten met een functioneel en technisch ontwerp, zoekmachine marketing en eventuele e-commerce consultancy.

De koppeling verloopt via VOSBA en is dus stabiel en veilig.

Webshop aan Dynamics NAV/AX

Jouw team blijft werken met het Microsoft Dynamics NAV/AX systeem dat ze kennen. De koppeling naar de Magento webshop doet de rest.

Producten, voorraden en actuele (klant specifieke) prijzen worden naar de Magento webshop overgezet en de verkooporders komen via VOSBA in uw Microsoft Dynamics NAV of AX systeem binnen.

 Dynamics  Magento
Debiteuren & Contact-personen Contact-personen
Artikelen Producten
Verkooporders Verkooporders

Vtiger CRM aan NAV of AX

Flexibele processen

Door CRM en ERP te integreren wordt waardevolle klant- en orderinformatie beschikbaar. Verschillende teams in jouw organisatie zullen met CRM aan ERP hun werk beter doen. Samen bekijken we welke processen je het beste in CRM kunt beheren en welke in Dynamics NAV/AX.

Een veel voorkomend probleem is dat bedrijven investeren in een ERP-systeem dat niet geschikt is voor alle belangrijkste bedrijfsprocessen. Een goede oplossing is een koppeling tussen het Vtiger CRM systeem en het ERP-programma Dynamics Navision. 

Met de combinatie van Dynamics NAV met Vtiger CRM worden waardevolle klantgegevens en orderinformatie bewaard zonder dat verschillende teams binnen je bedrijf elkaar in de weg zitten. Samen kijken we welke processen je het beste in CRM of ERP kunt beheren.

Systemen integreren is niet hetzelfde als aan elkaar koppelen. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-systeem daadwerkelijk geïntegreerd wordt met jouw processen. Zodat je het werken vanuit één systeem ervaart en jouw data kunt blijven beheren zoals je dat gewend bent.

Vicus heeft eigen software ontwikkeld om jouw CRM-systeem naadloos te koppelen aan jouw ERP-systeem, webshop en warehouse management systeem (WMS) en op die manier jouw bedrijfsprocessen optimaal te integreren. Stabiel, betrouwbaar en bewezen.

Voordelen koppelen met Vtiger

  • Geen licentiekosten
  • Upgraden van Microsoft Dynamics NAV/AX niet nodig
  • Een systeem op maat, passend bij jouw organisatie en budget
  • Het resultaat: een best-of-breed software platform

Jij en jouw medewerkers hebben optimaal inzicht en kunnen beter werken. Belangrijke data gaan niet verloren en je kunt sturen. Kortom: een best-of-breed software platform waarmee je kunt groeien.

Vtiger CRM aan Dynamics

ERP is ontworpen voor financiële, logistieke en productieprocessen, maar jouw verkoop-, marketing- en serviceteams hebben hele andere behoeften. Zij willen flexibiliteit.

Je wilt inzicht in leads, prospects, offertes en openstaande calls. Daarvoor is de vtiger CRM software uitermate geschikt. CRM software is flexibel, gebruiksvriendelijk en toegankelijk vanaf iedere locatie en ieder device: computer, tablet en smartphone.

Neem contact op met Vicus

Toe aan de volgende stap?

Neem contact met mij op!

 Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen