VOSBA integratie framework

VOSBA is een integratie framework. Een 'framework' is een gereedschapskist c.q. blokkendoos bij het ontwikkelen van nieuwe software of web-applicatie.

Door vaak gebruikte taken te automatiseren (bijvoorbeeld het genereren van code voor toegang tot de database-tabellen), handige hulpfuncties te definiëren en een duidelijk structuur van de software code te hanteren (in dit geval Business Objecten, Applicatie Objecten, Core Data Model, Transformers,
Connectors, Processen), kan een nieuwe webapplicatie snel ontwikkeld worden. Daarnaast kan het framework worden uitgebreid met klant specifieke implementaties van de standaard objecten.

VOSBA kent een geüniformeerd Business Object Model. Daarnaast is er een configurabel intern gegevensmodel (Core Data Model) dat voor klant specifieke implementaties wordt aangepast (Corporate Data Dictionary). Verder bestaat het uit (herbruikbare) onderdelen die worden gebruikt om specifieke omgevingen op te bouwen.

Als extra informatie is onderstaande achtergrondinformatie opgenomen. Veelal voortgekomen uit studie ten behoeve van de verdere ontwikkeling van het framework.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen