Open Source met Virtual company als vertrekpunt

Als ondernemer zoekt u naar de wijze waarop u online onderneemt en communiceert. Internet biedt kansen als u pro-actief met dit medium omspringt. Al uw bedrijfsprocessen on-line beschikbaar.

Werken waar je wilt én wanneer je wilt, werk(t) altijd en overal!

Uw kantoor speelt een cruciale rol

U wilt praktische én efficiënte ondersteuning als het gaat om agendabeheer, project- en taakbeheer, tijdregistratie, servicetickets, boekhouding en documentbeheer.

Uw medewerkers opereren als één team

Uw medewerkers opereren bij voorkeur als één team. Daarnaast wilt ook u het tijdverlies door files minimaliseren. U zoekt dus ondersteuning voor online samenwerken, online presenteren, het delen van een desktop en korte één-op-één acties voor reguliere administratieve zaken als personeelsgegevens, verzuim en tijdregistratie.

Doordat de toepassingen via internet worden aangeboden kunnen u en uw medewerkers/collega’s tijds- en plaatsonafhankelijk werken.

Verbeter de efficiëntie en meetbaarheid van salesteam

Om de efficiëntie en de meetbaarheid van uw verkopers te verbeteren heeft Vicus een prima online CRM-oplossing. Deze oplossing zorgt voor een betere planning en controle van alle sales promotie activiteiten. Alle informatie heeft u snel op kantoor beschikbaar waardoor de follow-up activiteiten eerder kunnen starten.

Synchronisatie met telefoons niet langer nodig

Met de groei van het aantal telefoontoestellen met internetbrowser en de steeds betrouwbaarder en snellere verbinding komen ook steeds meer bedrijfstoepassingen beschikbaar op de telefoon. Synchronisatie van uw telefoon met uw PC behoort straks tot het verleden.

Veiligheid is geregeld

De toepassingen worden bij voorkeur op onze beveiligde servers gehost. U krijgt vervolgens toegang via een beveiligde (SSL) verbinding zodat de kans dat ongewenste bezoekers de inhoud van uw berichtenverkeer kan lezen zeer klein is. Dit is het zelfde type beveiliging als de banken in Nederland gebruiken voor internetbankieren.

Alle bedrijfsprocessen met Open Source

Vrijwel alle bedrijfsprocessen kunnen met een goede Open Source oplossing worden ingevuld.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden