Onderdelen King Magento koppeling

In de vorige blog ben ik dieper ingegaan op de diverse e-commerce architecturen die u kunt kiezen. In deze blog, het derde deel van de reeks E-Commerce en CRM aan King zal ik de onderdelen van de King Magento koppeling behandelen.
koppeling-magento-king-mage2king-v03_banner

De koppeling van King aan Magento bestaat uit drie standaard onderdelen:

  1. De VOSBA Magento2King basismodules en opties van Vicus
  2. De Mage2King Magento plug-in van Vicus
  3. King webshopkoppeling en XML imports/exports

VOSBA Mage2King Basismodules en Opties

VOSBA is de e-solutions middleware oplossing van Vicus. VOSBA zorgt al sinds 2006 voor een stabiele basis van koppelingen tussen ERP-systemen,  webshops en CRM-systemen, zoals vtiger. Omdat elke organisatie anders is en niet elke klant dezelfde opties wenst voor de Magento King koppeling, heeft Vicus diverse extra modules voor u beschikbaar. Deze modules kunnen aan de hand van uw wensen worden aangeschakeld.

Voor deze modules is het nodig dat u een separaat SaaS-abonnement afsluit. Na installatie moeten deze modules worden geconfigureerd. Maatwerk is hierbij mogelijk. Met VOSBA van Vicus beschikt u over een bewezen stabiele koppeling tussen uw Magento webshop(s) King.

Magento webshop koppeling voor elke Kingversie

Goed nieuws! Vicus kan aan iedere versie van King een Magento webshop koppelen. Dus of u nu King Financieel, King Factureren, King Artikelen, King Logistiek , King Handel of King Enterprise gebruikt, u kunt altijd van start met een passende en zeer betaalbare oplossing.

Op onze website staat een overzicht van de basismodules per standaardversie  in King gecombineerd met een standaard Magento webwinkel. Elke versie is compleet en kunt u naar eigen wensen uitbreiden met aanvullende modules binnen het VOSBA Mage2King Framework. Deze kunt u hier bekijken.

Mage2King Magento plug-in van Vicus

De Magento2King plug-in is een standaard oplossing voor de koppeling van King met Magento via de VOSBA e-solutions middleware van Vicus. Deze koppeling kan in iedere versie van Magento worden geïntegreerd. De hoeveelheid aanwezig maatwerk in een specifieke King en/of Magento-installatie bepaalt hoe eenvoudig de koppeling kan worden gerealiseerd en hoeveel werkzaamheden hiermee gemoeid zijn.

Integratie Magento binnen bestaande King oplossing

De koppeling Magento integreren in de bestaande King oplossing is als volgt te definiëren:

  • 80% van de koppeling bevindt zich onze eigen objecten die in de King database worden toegevoegd. Werk ontstaat als de objectnummers binnen de installatie al in gebruik zijn, wij deze moeten omnummeren en onze code daarop aanpassen.
  • 20% van de koppeling wordt vanuit standaard objecten aangeroepen.

In de volgende blogs zal ik dieper ingaan over de diverse mogelijkheden met en voordelen van de King Magento koppeling. We starten daarbij met blog 4: Artikelinformatie altijd actueel.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen