E-Commerce en CRM aan King – Start bij de basis

U heeft al uw gegevens in uw King administratie staan en uw medewerkers zijn hier volledig op ingespeeld. Nu moet u gaan nadenken over bijpassende, ondersteunde softwaresystemen voor marketing, verkoop en klantenservice. Dat kan best lastig zijn en dat erkennen wij bij Vicus. Daarom gaan wij in een blogreeks alle onderdelen betreffende King, Magento, vtiger en VOSBA uitleggen. Op deze vier pilaren bouwt u succesvol aan uw onderneming, zowel online als offline!
koppeling-magento-king-mage2king-v03_banner

U kunt Vtiger, Magento en King elk als apart systeem gebruiken, of u kunt ervoor kiezen om deze aan elkaar te koppelen via VOSBA. Bij Vicus krijgt u een volledig werkend platform voor het bedienen van uw zakelijke klanten (b2b) of consumenten (b2c), nationaal of internationaal. Omdat ieder pakket op zich al zoveel kan helpen wij u graag wegwijs in alle onderdelen van het systeem. In deze eerste blog een uitleg van alle belangrijke basisbegrippen.

King Software

Vicus is King Business partner
Bedrijfssoftware, gemaakt door het Nederlandse bedrijf Quadrant, waarmee u o.a. balans, resultatenrekening, facturen, pakbonnen en btw-aangiftes kunt opmaken, het artikelbeheer kunt doen, orders kunt verwerken en de voorraden (administratie) kunt bijhouden.

Magento E-commerce Platform for Growth

Magento
Magento is uitgebreide webwinkelsoftware waarmee wereldwijd inmiddels 28% van de webshops is gebouwd. Op basis van Open Source techniek, waardoor het mogelijk is om geheel uw eigen stijl en behoeften in uw webwinkel te laten terugkomen. Standaard is het mogelijk om vanuit één installatie verschillende doelgroepgerichte webshops te publiceren in meerdere talen mèt behoud van één plaats om het assortiment en de verkooporders te beheren.

Vtiger CRM-systeem

Vtiger CRM

Vtiger is al sinds 2004 hét klantenrelatiebeheer-systeem (CRM-systeem) voor het verbeteren van uw marketing-, verkoop- en klantenserviceprocessen. Dankzij de Open Source techniek en de vele beschikbare add-ons kan deze door Vicus op uw bedrijfsprocessen worden afgestemd.

VOSBA e-solutions middleware

VOSBA is de door Vicus bedachte en ontwikkelde ´stekkerdoos´ waarmee u alle bedrijfsprocessen met elkaar in verbinding brengt.

Minder omkijken met een webwinkel met King-koppeling

Met een door Vicus geïmplementeerde Magento webshop die aan uw King administratie is verbonden heeft u bijna geen omkijken naar uw webwinkel. Uw producten worden vanuit King op de webwinkel geplaatst en de orders komen (betaald) in King binnen zodat uw logistieke afdeling met de order aan de slag kan.

Webshopoplossing voor King met hoog rendement

Met de Magento webshop voor King bedrijfssoftware van Vicus heeft u een goed werkende integrale standaardoplossing. De kosten van deze King webwinkeloplossing zijn zeer afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen. Neem contact met ons op om te bespreken welke oplossing het best bij u past.

In de volgende blog vertellen we u meer over de mogelijkheden, of beter gezegd diverse e-commerce architecturen die voor u als organisatie open staan. Wilt u nu al meer weten? Check dan onze korte video-animatie van 2 minuten.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen