Geruststelling Magento 1 webshop gaat niet offline

In tegenstelling tot veel (commercieel gerichte) communicatie gaat je Magento 1 shop niet offline per juni 2020. Magento corp stopt alleen met het uitbrengen van nieuwe versies op het 1 platform. Ook worden er geen bugs meer gefixed en geen patches meer gemaakt.

In tegenstelling tot veel (commercieel gerichte) communicatie gaat je Magento 1 shop niet offline per juni 2020. Vicus zorgt er met haar 17 jaar Magento ervaring voor dat je nog jaren kunt doorwerken met je Magento 1 platform!

Wat is er aan de hand? Magento corp is gestopt met het uitbrengen van nieuwe versies op het 1 platform. Ook worden er door Adobe geen bugs meer gefixed en geen patches meer gemaakt.

Er zijn zeker ook veel voordelen om naar Magento 2 over te stappen. Maar zeker in deze tijd kan het een (kosten) overweging zijn om gewoon op Magento 1 door te blijven draaien.

We helpen je graag om je bestaande Magento 1 webshop de komende jaren nog online te houden. Desgewenst door te migreren naar OpenMage (kloon van Magento 1).

Wil je toch stoppen met Magento 1 dan kan Vicus je helpen om:

neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies.