Magento Expert Amersfoort

wij willen meer klanten uit de regio

We hebben klanten in heel Nederland, zelfs in Duitsland, België en diverse andere landen. Maar in Amersfoort weet bijna niemand ons te vinden. Toch jammer. We hebben prima oplossingen en implementeren deze met grote deskundigheid.

Magento expert

Vicus ondersteunt Magento in Amersfoort sinds 2007. Ben je een Amersfoorts bedrijf en wil je aan de slag met Magento webshop? Of heb je al een Magento webshop en ben je niet helemaal tevreden over je webbureau? Kies dan voor een bedrijf met ervaring dat al sinds 2004 zijn roots in Amersfoort heeft.

Wil je je marketing, verkoop, of klantenserviceproces verbeteren? Neem dan vooral contact met ons op. Wij bieden voor organisaties van 5 - 100 medewerkers een zeer concurrerend crm-systeem met de mogelijkheid om dat aan je back-office en webshop te koppelen. Zo ontsluit je informatie van je back-office naar je salesteam én zorg je dat je medewerkers van webshop, binnen- en buitendienst op elkaar aansluiten.

We zijn heel blij met de klanten in de regio Amersfoort die ons hebben weten te vinden. Misschien ken je ze wel en vind je het leuk om aan hen eens te vragen hoe wij ons werk doen!

Magento Amersfoort webshop experts

Het team van Vicus werkt met Magento sinds 2007. Wij bouwen op ons kantoor in Amersfoort zowel kleine als zeer grote Magento webshops ook voor organisaties die verder kijken dan de grens van Amersfoort (en Nederland).

Lees meer over Vicus diensten >

Magento Amersfoort succesmodel

Vicus werkt vanuit een uniek model 'ecommerce succes model' om ondernemers te helpen een succes te maken van hun webshop. Wil je ook een succes maken van jouw online avontuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer over succesmodel >

Magento Amersfoort koppelingen

Integratie van je Magento webshop binnen je eigen organisatie wordt steeds belangrijker. Bij Vicus weten ze dat. Wij hebben al sinds 2006 ervaring met het koppelen van webshops en crm-systemen aan bestaande it-systemen.

Lees meer over koppelingen >

Magento webshop werkt voor je

Niet voor niets kiest 28% van de e-commerce bedrijven voor een Magento e-commerce platform, ook in de regio Amersfoort. Magento kent veel plug-ins en aanvullingen om bezoekers naar je webshop te trekken en je te helpen aan een prima conversie. 

Lees meer over Magento >

Goed gevonden in Google

Uw Magento webshop wordt goed gevonden in Google zowel in de regio Amersfoort als daarbuiten. Zelfs internationaal. Technisch voldoet de Magento shop aan de eisen van Google.

Lees meer over internetmarketing >

Integratie sociale media

Uiteraard verzorgen wij de koppeling met Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest of andere Sociale media. Er zijn voor Magento vele plug-ins beschikbaar om sociale media in je webshop op te nemen.

Lees meer over sociale media >

 

 

Neem contact op met Vicus!

Magento webshop laten maken?

Start vandaag met je Magento webshop en vraag een gratis offerte aan!