Magento koppelen

aan vrijwel elk ander systeem

Koppel jouw Magento webshop aan andere toepassingen op de manier die jij wilt. Koppel Magento aan je crm, back-office en favoriete marketingtools. Wij adviseren je graag over de integratiemogelijkheden van Magento.

Standaard plug-in

Met daarbij horende mogelijkheden. Goedkoop en snel te implementeren. Deze is vaak gebouwd voor een specifieke oplossing. Koppelen via een standaard plug-in leidt zelden tot een optimale situatie.

Plug-in met maatwerk

Standaard plug-in met aanpassingen door Vicus. Hierbij heb je meer controle over hoe jouw systeem gaat werken; maar het is wel maatwerk!

Op maat configureerbaar

Vicus implementeert de door jouw gevraagde koppeling op jouw verzoek via onze VOSBA middleware; stabiel, betrouwbaar, flexibel configureerbaar, gemonitorde en beheerste omgeving; geschikt voor grote volumes.

Integratie met boekhouding

Vicus verzorgt de integratie van je Magento met boekhoudprogramma's. Voor King Business Software, Exact en Microsoft Dynamics NAV hebben we speciale integratiemodules beschikbaar.

Externe e-marketing tools

Met een Magento plug-in kun je prima op kleine schaal mailings versturen. Wil je het groter aanpakken dan raden wij aan om een extern programma (bijvoorbeeld MailChimp) of crm-systeem daarvoor te gebruiken.

Op maat configureerbaar integreren

Magento

Lees meer >
Magento koppeling aan King Business Software
Magento koppeling aan Microsoft Dynamics

Dynamics NAV

Lees meer >
Magento koppeling aan Exact

Exact

Lees meer >

NEEM CONTACT OP MET VICUS!

MAGENTO KOPPELEN AAN EEN ANDER SYSTEEM?

Zet de eerste stap en koppel je webshop. Vul nu het contactformulier in!