Magento Webshop beginnen in 6 Stappen

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je een webshop beginnen voor je eigen bedrijf? Zo ja, dan heb je een goede beslissing genomen! De afgelopen jaren is e-commerce heel erg belangrijk geworden voor veel bedrijven in Nederland. Als je een webshop bezit heb je ook plichten, zo worden retailers uitgedaagd om steeds hun ​​online winkel te verbeteren en nieuwe trends bij te houden. En daarom is Magento het beste platform om een ​​online webshop te starten.
Magento webshop in 6 stappen

In dit artikel nemen we alle stappen door stap voor stap:

Stap 1: Kies een domeinnaam

Wil jij online verkopen en een merk bouwen? Dan is het kiezen van een domeinnaam van groot belang. Het is zowel jouw webadres en jouw merk en is een belangrijk marketingtool.

Kies een domeinnaam die kort en makkelijk te onthouden is. Het moet ook uniek zijn, omdat de meest voor de hand liggende namen al zijn gebruikt.

Een goede domeinnaam geeft jouw webshop:

  1. Naamsbekendheid
  2. Hoge positie in zoekmachines

Stap 2: Kies een Magento Template

Zoek samen met Vicus een template uit. Wij adviseren en geven advies welke templates goed zijn en snel laden en ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Zodra je een template hebt gekozen zullen wij beginnen met het installeren van Magento en het webshop template.

Stap 3: Ontwerp kleuren, lettertypen aanpassen en productpaginas

Nadat Vicus het template heeft geïnstalleerd gaan wij beginnen om de kleuren en lettertypen aan te passen zodat het aansluit bij jouw huisstijl. Wij creëren de productpagina’s met gedetailleerde informatie over producten en passen de navigatie aan.

Door onze jaren ervaring, 12 jaren+ hebben wij geleerd dat productpagina’s met gedetailleerde informatie over producten beter scoren in zoekmachines en adviseren klanten ook de tijd te nemen om dit goed online te zetten. De navigatie op de webshop moet duidelijk zijn voor gebruikers zodat de producten makkelijk kunnen worden gevonden.

Stap 5: Migreer en importeer producten

Als Vicus het design heeft gedaan beginnen wij met de migratie van producten op de oude webshop zodat ze op de nieuwe webshop komen te staan. Hoeveel dagen je nodig hebt om de migratie te voltooien ligt aan het aantal producten. Dat kan een paar dagen tot een week duren.

Stap 6: Online gaan

Als alle producten zijn overgezet en is getest kan de webshop live worden gezet. Als er problemen zijn is het goed als dit gelijk wordt vermeld zodat wij dit kunnen oplossen.

Het Magento platform staat bekend als de beste optie om een online webshop te starten. Als jij ook wilt starten met een professionele Magento webshop contacteer dan Vicus.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden