Magento Webshop Amersfoort

WIJ WILLEN MEER KLANTEN UIT DE REGIO

Vicus is gespecialiseerd in het maken en bouwen van Magento webshops

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Wij creëren moderne eCommerce websites en verzorgen het ontwerp en de ontwikkeling. Onze Magento specialisten maken supersnelle Magento webshops die snel laden en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Met Vicus Magento specialisten kan je je bedrijf sneller laten groeien. Opgericht in Amersfoort in 2004, we hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen, zodat ze van start konden gaan met een succesvolle webshop. Neem contact op om jouw Magento project te bespreken!

Vicus ondersteunt Magento in Amersfoort sinds 2007

Ben je een Amersfoorts bedrijf en wil je aan de slag met Magento webshop? Of heb je al een Magento webshop en ben je niet helemaal tevreden over je webbureau? Kies dan voor een bedrijf met ervaring dat al sinds 2004 zijn roots in Amersfoort heeft.

Het team van Vicus werkt met Magento sinds 2007. Wij bouwen op ons kantoor in Amersfoort zowel kleine als zeer grote Magento webshops ook voor organisaties die verder kijken dan de grens van Amersfoort (en Nederland).

Vicus werkt vanuit een uniek model 'ecommerce succes model' om ondernemers te helpen een succes te maken van hun webshop. Wil je ook een succes maken van jouw online avontuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Niet voor niets kiest 28% van de e-commerce bedrijven voor een Magento e-commerce platform, ook in de regio Amersfoort. Magento kent veel plug-ins en aanvullingen om bezoekers naar je webshop te trekken en je te helpen aan een prima conversie.

Uw Magento webshop wordt goed gevonden in Google zowel in de regio Amersfoort als daarbuiten. Zelfs internationaal. Technisch voldoet de Magento shop aan de eisen van Google.

Uiteraard verzorgen wij de koppeling met Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest of andere Sociale media. Er zijn voor Magento vele plug-ins beschikbaar om sociale media in je webshop op te nemen.

Integratie van je Magento webshop binnen je eigen organisatie wordt steeds belangrijker. Bij Vicus weten ze dat. Wij hebben al sinds 2006 ervaring met het koppelen van webshops en crm-systemen aan bestaande it-systemen.

Vicus heeft eigen extensies en extra software gemaakt voor Magento. Deze zijn specifiek ontworpen voor Magento webshops en krijg je nergens anders. Alle webshops die wij maken zijn geoptimaliseerd voor conversies zodat het verlaten van winkelwagentjes vermindert.

Onze Magento ontwikkelaars zijn professioneel en hebben veel ervaring met dit platform. Bel ons en ontvang een GRATIS Magento eCommerce consultancy van 30 minuten en strategisch overleg.

340

Webshops

157

Integraties

388

CRM projecten

Klanten in de regio Amersfoort

We zijn heel blij met de klanten in de regio Amersfoort die ons hebben weten te vinden. Misschien ken je ze wel en vind je het leuk om aan hen eens te vragen hoe wij ons werk doen!

Klantcases

Zie alle klantcases

Neem contact op met Vicus

Start hier je Magento webshop

Of maak gewoon kennis met ons! We vinden het ook leuk om gewoon kennis te maken met andere bedrijven in onze regio.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen