(Bedrijfs)kleding

catalogus en beheer dealerkanaal

Het runnen van een succesvolle webshop voor kleding, schoenen of accessoires is absoluut een uitdaging. Voor een goede webwinkel heb je meer nodig dan alleen de juiste software. Vicus zorgt ervoor dat jouw doelgroep uw website vindt, de order plaatst en terugkomt.

Webshop

Dankzij onze kennis en ervaring realiseren we voor u een gebruiksvriendelijke, betrouwbare webshop, die we uitstekend kunnen koppelen met uw winkel- en kassasoftware en met je logistiek dienstverlener. Je houdt contact met je klanten en zet gerichte, meetbare campagnes en acties op.

Meer snelheid, meer omzet, minder zorgen

Het runnen van een succesvolle webshop voor kleding, schoenen of accessoires is absoluut een uitdaging. Voor een goede webwinkel heeft u meer nodig dan alleen de juiste software. Vicus zorgt ervoor dat uw doelgroep uw website vindt, de order plaatst en terugkomt.

Integratie (winkel)administratie

Vanzelfsprekend integreren we de webshop met je orderadministratie, boekhouding en crm-systeem. Goed om te weten dat we uw webshop één-op-één kunnen aansluiten op de software van je distributiecentrum of warehouse en je voorraadadministratie.

Combineer traditionele aanpak met online acties

Vicus is specialist op het vlak van software-realisatie en verkoopbevordering voor webwinkels en daardoor de aangewezen partij om uw online kledingwinkel in te richten. Meer verkopen aan bestaande klanten? Meer klanten op uw webwinkel? Inzetten van Sociale Media?

Maten en kleuren

Aantrekkelijke webwinkel waarin uw producten tot hun recht komen dankzij optimale presentatie van kleuren, materialen en maten. Bij bedrijfskleding wil je dan ook profielen van medewerkers vastleggen.

Aantrekkelijke webwinkel

Dankzij de kennis en ervaring van Vicus realiseren we voor u een gebruiksvriendelijke, betrouwbare webshop, die we graag voor u koppelen met uw winkel- en kassasoftware en met uw logistiek dienstverlener. U houdt eenvoudig contact met uw klanten en gerichte, meetbare campagnes en kunt acties opzetten.

Meerdere shops, één database

Vicus is expert op het gebied van multishops: het realiseren van meerdere webshops vanuit één database. Zo kunt u iedere niche en doelgroep uitstekend bedienen. Presenteer meerdere webshops voor verschillende niches en doelgroepen

Betaal via alle bekende internetkassa's

Vicus werkt samen met Ogone, Buckaroo, Sisow, Docdata en MultisafePay. Met deze mix kunnen wij altijd voor u het meest geschikte betaalsysteem adviseren. Net wat u belangrijk vind; goedkoop; internationaal; veel betaalsystemen of alleen iDEAL?

Eenvoudig voorraadbeheer

Het invoeren en bijhouden van uw voorraad is eenvoudig. Als artikelen worden verkocht dan wordt de voorraad natuurlijk automatisch verlaagd. Als u wilt kunt u automatisch een e-mail ontvangen als de voorraad beneden een gedefinieerd peil raakt.

CRM

Beheer dealerkanaal

Stimuleer dealers en houdt gemaakte afspraken bij.

Bouw klantprofielen op

Zodat je op basis van deze profielen, je prospects gericht kunt benaderen.

Start campagnes

Stuur gerichte aanbiedingen, marketing- en verkoopacties aan relaties met het juiste profiel.

Voorbeeld projecten

Hebben wij je interesse gewekt?

Informatie aanvragen over Webshop voor Kleding Winkel Laten Maken

Zoals je hierboven kunt lezen hebben wij ervaring in jouw branche. Maak snel een afspraak om ook jouw organisatie te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.