Vtiger CRM relatiebeheer ook virtueel kantoor

Klantenservice- Vtiger CRM Handleiding

Voor een optimaal klant management adviseert Vicus de vtiger CRM relatiebeheersoftware. Deze crm-software optimaliseert uw verkoop, marketing en klantenservice.

Voor een succesvol klantmanagement

Bij klantmanagement gaat het om het tevreden stellen en behouden van de vaste klanten. Vicus helpt u met de vtiger CRM relatiebeheer aan een succesvol instrument om uw klantmanagement te verbeteren. vtiger CRM is een gedegen Open Source Customer Relationship Management systeem (CRM) voor kleine tot middelgrote bedrijven.

vtiger CRM relatiebeheer: flexibel en kostenbesparend

Vtiger CRM is bedoeld voor zowel de kleine als middelgrote bedrijven. Met de vtiger CRM-software bespaart u kosten en tijd en wordt de omzet van uw bedrijf verhoogd door het optimaliseren van verkoop, marketing en klantenservice. Maar het stopt niet daarbij!

Met de introductie van het nieuwe werken wilt u zowel tijdens kantooruren als daarbuiten gebruik maken van uw vtiger CRM-software. Naast dat u via elke internetbrowser het crm-systeem kunt gebruiken koppelt u de crm-software net zo makkelijk aan uw mobiele telefoon, Thunderbird, MS Outlook, OpenOffice.org en MS Word.

Vicus: uw vtiger CRM relatiebeheer specialist

De vtiger CRM is eenvoudig, uitgebreid en kan worden uitgebouwd met extra maatwerk. Onze jarenlang ervaring (sinds 2005) met vtiger CRM maakt dat wij het vtiger systeem optimaal voor u kunnen inrichten en afstemmen op uw organisatie.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden