E-mail nieuwsbrieven en webformulieren

logo van phpList

Wilt u op een eenvoudige wijze informatie versturen naar al uw relaties? Zoek niet verder! Met de e-mail nieuwsbrieven van Vicus stuurt u op een snelle, maar bovenal efficiënte manier informatie naar al uw relaties.

De hedendaagse interactieve marketing

Het per post versturen van nieuwsbrieven behoort voor velen al jaren tot het verleden. Uw mailbox bevat inmiddels ook al de nodige e-mail nieuwbrieven. Het doel van een nieuwsbrief is om uw doelgroep op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes en hen te prikkelen om zaken met u te doen. Het nieuws moet wel de juiste boodschap zijn, just in time en binnenkomen bij de juiste doelgroep. Bovendien wordt er gezorgd voor het opbouwen en in stand houden van de relatie met uw gebruikers.

Met de software van Vicus komen deze mogelijkheden ook binnen uw bereik! Start nu ook snel met het sturen van e-mailnieuwsbrieven naar uw geselecteerde doelgroep.

Waarom e-mail nieuwsbrieven van Vicus

Door de slimme ingebouwde technologie en mogelijkheden om e-mail nieuwsbrieven zeer gericht te sturen haalt u met de elektronische nieuwsbrieven van Vicus een hoger rendement. U weet ook direct meer over uw klanten en doelgroepen.

Leads vullen meteen een webformulier in

Als de boodschap (call-to-action)  in uw e-mail nieuwsbrief voldoende prikkelt dan vullen de ontvangers eenvoudig met 1 klik een webformulier in op uw website. De informatie van het webformulier komt natuurlijk direct in uw CRM-systeem terecht zodat u direct kunt starten met het opvolgen, of wellicht deze taak overlaat aan een autorespondersysteem.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden