Vtiger CRM aan Magento webshop: sneller en slimmer ondernemen

koppeling-magento-vtiger-crm-mage2vtiger_banner

Als u beschikt over een webshop wilt u het liefst zo veel mogelijk verkopen en zo min mogelijk tijd kwijt zijn met administratieve handelingen. Dit is mogelijk door uw webshop te integreren met uw klantensysteem (Customer Relationship Systeem). Deze blog “vtiger CRM aan Magento” gaat over slimmer en sneller ondernemen. Lees meer over de voordelen van de vtiger Magento koppeling.

Hoe werkt een CRM systeem

De klant staat normaal gesproken centraal binnen een CRM-systeem. Een CRM systeem staat ook wel bekend als een klantmanagement systeem. In dit systeem kan je namelijk gemakkelijk de contactgegevens van je (potentiële) klanten vinden, maar ook informatie over de door hem/haar (organisatie) gekochte producten, het betaalgedrag en de interesse in bijvoorbeeld nieuwsbrieven of RSS feeds.

Vtiger CRM is een goed voorbeeld van een compleet klantensysteem dat bedrijven helpt tijd te besparen door het effectief geautomatiseerd inrichten van verkoop, marketing en klantenserviceprocessen. Van kleine, middelgrote tot grote organisaties; vtiger CRM is geschikt voor vrijwel alle type organisaties.

Waarom kiezen voor een CRM-systeem

Toch zijn er nog flink wat bedrijven die niet werken met een CRM systeem en / of hun klantsysteem nog niet hebben gekoppeld met hun webshop. Zonde, want een CRM-systeem brengt de nodige voordelen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van tijdbesparing (Lees bijvoorbeeld de blog: kunnen uw Excel spreadsheets al de prullenbak in en lees hier meer over vtiger CRM).

CRM koppeling met webshop

Een CRM-systeem is in de basis gekoppeld aan je webshop. De website / shop schrijft in de meest ideale situatie een klant na betaling direct weg in het CRM-systeem. Hoe meer je CRM en webshop met elkaar integreert, hoe efficiënter en effectiever je als organisatie gaat werken. Immers, je hebt minder handmatig werk en je verkrijgt meer inzicht. Een goed werkende CRM / webshop koppeling is vtiger CRM aan Magento.

Vtiger CRM aan Magento koppelen

De vtiger Magento koppeling helpt jou tijd besparen als je producten verkoopt via een Magento webshop en relaties optimaal wilt beheren in vtiger CRM. Relaties uit de Magento webwinkel komen automatisch beschikbaar voor alle gebruikers in vtiger. Met deze koppeling kunt u uw verkoop, marketing en klantenservice processen optimaliseren.

Naar CRM via vtiger Magento koppeling Naar Webshop via vtiger Magento koppeling
Verkooporders en facturen Artikelen, voorraden
Betalingen Statusupdates
Nieuwe klanten Bestaande klanten

Tabel 1: vtiger Magento koppeling

Voordelen vtiger CRM aan Magento koppeling

Nu zul je je wellicht afvragen wat de toegevoegde waarde van het koppelen van een CRM-systeem aan een webshop is. Dit is met name tijdbesparing en het voorkomen van fouten. Gegevens die in het ene systeem worden ingevoerd/geregistreerd zoals betalingen, nieuwe klanten, verkooporders en facturen, artikelen, voorraden, statusupdates en bestaande klanten, worden automatisch naar het andere systeem doorgevoerd (zie tabel 1 ). Deze gegevens hoeven dus slechts eenmalig te worden ingevoerd. Bovendien kan met de koppeling de lead vanuit Magento direct worden doorgeschoten naar vtiger CRM. Dit kan met de Module Magento Inlogaccounts.

Met de WebVisitAnalyser kun je realtime en actueel inzicht verkrijgen in het webshopbezoek van prospects en leads. En direct en gericht actie ondernemen.

WebVisitAnalyser, focus op juiste leads en klanten

Leads zijn een vitale bron voor het (toekomstig) succes van jouw organisatie. Als organisatie wil je je daarbij focussen op de meest rendabele leads en klanten.

De WebVisitAnalyser is een tool dat de webshopbezoeker (op organisatieniveau) herkent bij bezoek aan jouw website/shop. Het systeem bouwt automatisch en realtime een profiel van de webshopbezoeker op. Leadscore, interesses, kredietscore, branche, het aantal medewerkers en de fase in het (herhaalde) aankoopproces wordt inzichtelijk gemaakt (fasen in de buyer en customer journey). Deze informatie wordt direct het vtiger CRM systeem ingeschoten.

Effectief inspelen op klantwensen

De WebVisitAnalyser geeft jou zo direct inzicht in het koop-gedrag/ de koopintentie, de product interesse en kenmerken van de organisatie. Met deze bruikbare kwalificatie-informatie kunt u prioriteit geven aan de meest kansrijke prospects en leads. U kunt effectief inspelen op de klant. U kunt bijvoorbeeld speciaal gepersonaliseerde klantaanbiedingen sturen die de klant eerder tot koop zou kunnen aanzetten.

Met de WebVisitAnalyser, Magento en vtiger (in combinatie met het JourneyFunnel Model) bereik je jouw doelstellingen: meer omzet, betere klanten, lagere kosten, tijdbesparing en een hogere klantwaarde. Vicus helpt jou hier graag mee.

Vicus verzorgt jouw vtiger Magento koppeling

De vtiger experts van Vicus zijn als geen ander in staat om deze combinatie goed voor u in te richten. Sinds 2005 ondersteunen wij vtiger en inmiddels hebben wij meer dan 250 succesvolle implementaties op onze naam staan. Tevens zijn wij de meest ervaren Magento bouwer. Als allereerste Magento bouwer hebben we sinds 2007 meer dan 50 webshops gebouwd.

Meer informatie op www.vicus.nl

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden