Vicus bouwt een webshop voor King – voor elke versie

Op zoek naar een goed pakket voor uw financiële of logistieke administratie in combinatie met een webwinkel? Dan is de combinatie King met Magento de perfecte oplossing pakket voor u. Vicus bouwt een prima webwinkel voor u en zorgt voor de koppeling tussen King en de webwinkel

Samenwerking King met Webshop

Vicus werkt sinds 2009 samen met Quadrant. Inmiddels bieden we een integrale standaardoplossing waarbij producten uit King naar de Magento webshop gaan en orders vanuit de webshop naar King. Ook klanten (debiteuren) worden tussen de twee systemen uitgewisseld.  Inmiddels is de eerste generatie webshops al een paar jaar live.

King webshop combinatie in verschillende varianten

Vicus biedt een passende webshop voor elke versie van King. U kiest uit een van de volgende mogelijkheden:

King Magento webshop uitstekende prijs/prestatieverhouding

King voldoet aan de eisen en wensen die ondernemers met een Magento webshop aan hun administratieve software stellen. King is in gebruik bij allerlei bedrijven en instellingen, van eenmanszaak tot grote MKB-onderneming, van handelsbedrijf tot accountantskantoor.

Boekhouding voor uw Magento webshop

Met King software aangesloten op uw Magento webshop is gemakkelijk in het gebruik, ook voor webshop-ondernemers met een beperkte kennis van boekhouden.

Met de integratiesoftware van Vicus hoeft u om uw webshop te onderhouden niet veel te doen. Immers als u in King de klanten en artikelen  bijhoudt, dan volgt de webshop vanzelf! Uw orders komen automatisch in King.

King en Vicus staan samen voor succes

King en Vicus willen graag bewijzen dat het voor u gaat werken. Neem contact op Vicus voor het realiseren van een webwinkel met King koppeling.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden