Meer Open Source CRM in Amersfoort

Klantenservice- Vtiger CRM Handleiding

Als Amersfoortse ondernemer wilt u makkelijk en snel uw klantcontacten registreren en beheren. Ook u wilt uw verkoopkansen en offertetrajecten registreren, of per e-mail een selectie uit uw Amersfoortse relatiebestand een bijzonder aanbod doen? Met één klik van de muis is het geregeld!

CRM systeem is dé oplossing

U kunt met een Customer Relationship Management (CRM) systeem uit Amersfoort alle communicatie van en naar uw relaties (gespreksnotities, e-mails, vergaderingen, afspraken, acties en documenten) op eenvoudige wijze vastleggen. Allemaal gelinkt aan de klant! Zo is alle relevante informatie snel terug te vinden. Ook uw collega’s kunnen die informatie inzien en ervan gebruik maken.

Wij zien een groei van de Open Source in Amersfoort. Open Source relatiebeheer heeft voordelen boven de gesloten varianten of maatwerk. U kunt uzelf flinke kosten besparen door uw maatwerk niet vanaf de basis op te bouwen. Met Open Source software heeft u het voordeel dat u het in Amersfoort kunt (laten) aanpassen als het pakket niet helemaal aan uw wensen voldoet.

Het Amersfoortse bedrijf Vicus ondersteunt u volop in het gebruik van Open Source software. Zo ondersteunen wij de Open Source projecten SugarCRM in Amersfoort en vtiger CRM in Amersfoort en omgeving.

Ook bedrijven uit Leusden en Soest kiezen voor Open Source ondersteuning en Open Source support voor de Amersfoortse Open Source dienstverlener.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden